U bent hier

Prekwalificatie voor de bouw van nieuwe gascentrale in Myanmar

De regering van Myanmar heeft bij de Wereldbank een financiering aangevraagd voor de kosten van de nieuwe Ywama Combined Cycle Gas Turbine (CCGT) centrale met een netto vermogen van 300MW. Een deel van deze financiering zal gaan naar contracten voor het ontwerp, de levering en de installatie van deze centrale.

Electric Power Generation Enterprise (EPGE), onderdeel van het Ministerie van Elektriciteit en Energie (MOEE) in Myanmar, is van plan om aannemers voor te kwalificeren voor de uitvoering van de bouw van de centrale op de Ywama-site, gelegen in de buitenwijk van Yangon. Deze centrale zal worden gebouwd met behulp van de ‘New Combine Cycle Gas Turbine (CCGT)’ technologie. De werkzaamheden omvatten de sloop van bestaande eenheden, engineering, inkoop, bouw en installatie van apparatuur, het testen en de inbedrijfstelling van de nieuwe energiecentrale. De tijd voor de voltooiing van de installaties wordt geschat op 36 maanden. Verwacht wordt dat het verzoek tot inschrijving in 2020 zal worden ingediend. 

De prekwalificatie zal gebeuren volgens de procedures zoals gespecificeerd in de aanbestedingsregels van de Wereldbank voor IPF-leners in juli 2016, herzien in november 2017 en augustus 2018 ("aanbestedingsregels"), en staat open voor alle in aanmerking komende aanvragers zoals gedefinieerd in de aanbestedingsregels.

Geïnteresseerden die in aanmerking komen kunnen tijdens kantooruren (van 09.30 tot 16.30 uur, Myanmar Standard Time) meer informatie verkrijgen bij EPGE.  
Het volledig prekwalificatie document, met daarin ook meer gedetailleerde uitleg over het contract, kunt u via email aanvragen.

Aanvragen voor prekwalificatie moeten in een verzegelde envelop met duidelijke vermelding van ‘Application to Prequalify for Ywama New Combine Cycle Gas Turbine (CCGT) Power Plant (ICB EPGE-PQ-01/2020)’ worden ingediend en uiterlijk op 20 augustus 2020 om 14.00 uur (Myanmar Standard Time) op het adres van EPGE in Myanmar worden bezorgd. Te late aanvragen kunnen worden afgewezen door Electric Power Generation Enterprise (EPGE) van het ministerie van Elektriciteit en Energie (MOEE).

Bij vragen kan u ook contact opnemen met de FIT-vertegenwoordiger in Yangon, mevr. Eaimt Phoo Phoo Aung of met Mr Kyaw Sein Win, Economic Counsellor op de ambassade van Myanmar in Brussel (kyawseinwin01@gmail.com).

Ministry of Electricity and Energy

Onderafdeling
Electric Power Generation Enterprise
Adres
Office No.27,
Nay Pyi Taw, the Republic of the Union of Myanmar
Myanmar
Website
https://www.moee.gov.mm/en/ignite/contentView/1789

Contactpersoon

Managing Director
Ministry of Electricity and Energy
Telefoon
+95 92 22 51 81 / +95 95 13 35 11
E-mailadres
ywamaproject@gmail.com
Taal
English