U bent hier

Loudon County (Virginia, VSA) zoekt diergeneesmiddelen

Het departement "Animal Services" van Loudoun County heeft een 'Request for Proposals (RFP)' uitgeschreven voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van diergeneesmiddelen en toebehoren. 

Om een zo groot mogelijk aanbod aan diergeneesmiddelen en benodigdheden te verkrijgen, is de County van plan om een of meer contracten te gunnen aan een pool van leveranciers. De omvang van de pool zal worden bepaald door het aantal en de kwaliteit van de ontvangen voorstellen. Afhankelijk van de soort farmaceutica of toebehoren, zal het district de benodigde materialen kopen van de contractanten die de beste prijzen en diensten aan het district aanbieden. Voorstellen worden uitsluitend aanvaard van gevestigde fabrikanten en/of hun erkende distributeurs, dealers of servicevertegenwoordigers die gemachtigd zijn om de producten van de fabrikant te verkopen. Elke distributeur die een voorstel indient, erkent hierbij dat hij een geautoriseerde distributeur van de genoemde fabrikant is en dat de fabrikant ermee heeft ingestemd de distributeur alle hoeveelheden te leveren van de artikelen die nodig zijn voor de uitvoering van eventuele daaruit voortvloeiende bestellingen van Loudoun County.

Alle bedrijven worden geacht de richtlijnen te volgen die zijn vastgesteld door de 'Federal Food, Drug and Cosmetic Act'. 

Hoewel de website verwijst naar een sluitingsdatum op 11 januari 2021, is deze ‘Request for Proposals’ nog altijd open.

Loudoun County, Virginia

Onderafdeling
Division of Procurement
Adres
1 Harrison Street, SE, 4th Floor
Leesburg, Virginia 20175
Verenigde Staten
Website
https://www.loudoun.gov/bids.aspx?bidID=715

Contactpersoon

Diane C. Smith
Assistant Purchasing Agent
E-mailadres
Diane.Smith@loudoun.gov
Taal
English