U bent hier

Light rail project Haifa - Nazareth: uitnodiging voor prekwalificatieproces

Het proces omvat verschillende vereisten, zowel professioneel als financieel, waarbij de deelnemers moeten aantonen eraan te voldoen. 

Het indienen van een prekwalificatieaanvraag kan tegen een betaling van een vergoeding.

Het project omvat 2 fasen:
"Infra 1": een reeks bouwcontracten die hoofdzakelijk bestaan uit civieltechnische werken, met inbegrip van onder meer grondwerken, verplaatsing van nutsvoorzieningen, wegen, bruggen, steunmuren en onderdoorgangen, om het traject vrij te maken en voor te bereiden.

"Infra 2": een publiek-private partnerschapsovereenkomst voor de financiering, het ontwerp, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van het LRT-systeem, met inbegrip van onder meer elektriciteits- en elektrificatiesystemen, communicatie- en controlesystemen en rollend materieel, alsook alle werken die niet onder Infra 1 vallen.

Indieningstermijn: uiterlijk op 17 november 2020 om 14.00 uur bij de aanbestedingscommissie, op het volgende adres: De heer Gilad Efrati, 26 Harokmim St. Gebouw D, 4e verdieping, Holon 5885849, Israël.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de regels, criteria en tijdschema's in acht te nemen, zoals beschreven in de verschillende documenten (zie bijlage).

Trans Israel

Adres
26 Harokmim St.
Holon 5885849
Israël
Website
http://lrt.transisrael.co.il/

Contactpersoon

Dhr. Gilad Efrati
E-mailadres
LRT@transisrael.co.il
Taal
Engels