U bent hier

Indisch bedrijf zoekt op IGBT-gebaseerd aandrijfsysteem

Het Indische staatsbedrijf Bharat Heavy Electricals Limited (BHEL) zoekt Original Equipment Manufacturers (OEM's) om een technologisch samenwerkingsovereenkomst op lange termijn af te sluiten voor een geavanceerd IGBT-gebaseerd aandrijfsysteem voor o.a. treinen en metro’s.

BHEL is een toonaangevend staatsbedrijf, waarin de Indische overheid 63,17% van het aandelenkapitaal in handen heeft. BHEL is fabrikant van apparatuur voor energiecentrales en een van de grootste engineerings- en productieorganisaties in India. Het bedrijf is actief in de belangrijkste infrastructuursectoren van de Indiase economie: energie, transport, zware machinebouw, defensie, hernieuwbare en niet-conventionele energie. In de transportsector houdt BHEL zich bezig met de productie van complete elektrische en dieselelektrische locomotieven alsook elektrische componenten, inclusief tractiemotoren en -transformatoren, vermogens- en hulpconvertoren, bedieningselementen, tandwielen enz. Meer informatie over het bedrijf vindt u op www.bhel.com.

Om te voldoen aan de toekomstige markteisen in India en daarbuiten, is BHEL van plan een ‘Technology Collaboration Agreement’ (TCA) aan te gaan met een toonaangevende Original Equipment Manufacturer (OEM). BHEL zoekt hiervoor een partner die ondersteuning biedt voor de integratie van het aandrijfsysteem, het testen van het systeem en het aantonen van de prestatieparameters van de trein, inclusief het specifieke energieverbruik, enz. De partner moet ook ervaring hebben in het ontwerpen van hulpconvertoren/acculaadsystemen en koppeling via TCMS met o.a. luchttoevoersystemen, verwarmings- en airconditioningsystemen, communicatie (PA/PIS & CCTV), koppelingen, verlichtingssystemen, enz.
De gedetailleerde voorwaarden vindt u in het document in bijlage. 

Bij interesse of voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met BHEL.
Deadline: 22/07/2020

Documenten

Bharat Heavy Electricals Limited

Onderafdeling
Corporate Technology Management
Adres
BHEL House, Siri Fort
New Delhi Delhi 110049
India
Telefoon
+91 11 66 33 72 13 / +91 11 66 33 73 39
Fax
+91 11 26 49 29 74
Website
http://www.bhel.com

Contactpersoon

Deputy General Manager (Technology Licensing)
Telefoon
+91 98 18 10 34 30 / +91 78 38 29 30 11
E-mailadres
techeoi@bhel.in
Taal
English