U bent hier

City of Surprise (VS) zoekt kunstwerk

De stad Surprise in Arizona, in het zuidwesten van de VS, heeft 80.000 USD veil voor een origineel kunstwerk dat de site van een brandweerkazerne zal sieren en een ode aan de hulpverleners moet zijn. Daartoe heeft de stad een aanbesteding uitgeschreven waarin ze kunstenaars oproept om projecten in te dienen. 

Het ontwerp mag klassiek beeldhouwwerk zijn, zo vermeldt de oproep, maar duidelijk is dat er meer uitgekeken wordt naar interactieve installaties. De uiteindelijke keuze zal mee bepaald worden door de Surprise Arts & Cultural Advisory Commission (SACAC). 

Het ontwerp moet de omgeving waarin het terechtkomt weerspiegelen (figuurlijk, nemen we aan), het moet duurzaam zijn, en het moet de soms extreme hitte en droogte van Arizona kunnen doorstaan. 

Meer details vindt u in de Request for Proposals (RFP) hieronder in bijlage, en in de bijhorende documenten op de website van de stad.

Deadline om een project in te dienen is 12 november, om 11:00u lokale tijd. In de week van 16 november wordt u dan misschien uitgenodigd voor een online interview. 

Documenten

CIty of Surprise

Onderafdeling
Procurement
Adres
16000 N Civic Center Plaza
City of Surprise, Arizona 85374
Verenigde Staten
Telefoon
+1 (623) 222 1000
E-mailadres
purchasing@surpriseaz.gov
Website
https://www.surpriseaz.gov/Bids/PlanHolders/116?documentId=-1
https://www.surpriseaz.gov

Contactpersoon

Eric Boyles
Procurement Manager
Telefoon
+1 (623) 222 3700
E-mailadres
purchasing@surpriseaz.gov
Taal
Engels