U bent hier

Bulgaars recyclagebedrijf zoekt Vlaamse partners voor elektronische afvalverwerking

Ecologica is een Bulgaarse leider op het gebied van de recycling van elektronisch afval en IT-activa. Het bedrijf biedt oplossingen voor de verwijdering van IT-middelen (ITAD) en recyclering van elektronisch afval voor bedrijven en consumenten.

De meest voorkomende bestellingen die het bedrijf ontvangt, omvatten zowel elektronica met hergebruikpotentieel als apparatuur zonder levensduur: voornamelijk IT-middelen (computers en randapparatuur, mobiele apparaten, datacenterapparatuur, kantoor- en telecomapparatuur, elektronisch en industrieel afval, verkooppunt (POS)systemen, laboratorium-, medische- en testapparatuur, defensiemateriaal en huishoudelijke apparaten.

Ecologica kijkt proactief naar het verbeteren van de recyclagetechnologie en investeert volop in apparatuur voor de verwerking van grondstoffen die effectiever kunnen worden gebruikt om nieuwe producten te vervaardigen. 

Voor hun expansie is het bedrijf op zoek naar een Vlaamse partner/leverancier op het gebied van elektronische afvalverwerking. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Flanders Investment & Trade Sofia Office en/of de heer Daniel Kostov via daniel.kostov@ecologica.bg.

Documenten

Ecologica_company profile.pdf (PDF – 515 kB)

Ecologica Bulgaria ltd.

Onderafdeling
Ecologica Bulgaria ltd.
Adres
2 Baba Vida Str.
Sofia
Bulgarije
Telefoon
+359 878 15 15 70
E-mailadres
daniel.kostov@ecologica.bg
Website
https://ecologica.bg/

Contactpersoon

Velichka Terzieva
Trade & Investment Commissioner
Telefoon
+359 894 72 90 28
E-mailadres
sofia@fitagency.com
Taal
English