U bent hier

Acties en events

De COVID-epidemie heeft ervoor gezorgd dat de World Cities Summit in Singapore (WCS) dit jaar enkel digitaal doorgaat, in een ander formaat. In het kader van de digitale editie heeft Flanders Investment & Trade een samenwerking opgezet met de Haven van Antwerpen, Stad Antwerpen, Cleantech Flanders, OVAM, ISVAG en VLAKWA. Samen met haar partners brengt FIT een sessie over circulariteit, mobiliteit en grote infrastructuurwerken in Vlaanderen. Via de knop “ik wil deelnemen” gaat u rechtstreeks naar de website van de organisator waar u zich kunt inschrijven voor de verschillende sessies van dit evenement. Op 22 juni om 8u30 Belgische tijd (14u30 Singapore) gaat de Vlaamse sessie “Spotlight: Flanders – Antwerp’s Road for the City of Tomorrow: the Big Link” door. Ook verschillende andere interessante sessies staan gepland rond Smart Cities en technologieën. Tijdens de sessies zal het mogelijk zijn om live vragen te stellen in de Q&A. Wij kijken alvast uit naar uw deelname! https://www.worldcitiessummit.com.sg/
Doelsector
Bouw, energie, ict en milieu
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van maandag 21 juni 2021 tot donderdag 24 juni 2021
Waar
Online, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Haven van Antwerpen, Stad Antwerpen, Cleantech Flanders, OVAM, ISVAG , VLAKWA en VITO.
Het Singapore Fintech Festival is het grootste fintech event in de wereld met meer dan 60.000 deelenmers. Het wordt georganiseerd in combinatie met de Singapore Week of Innovation and Technology. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Deze actie gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van zondag 14 november 2021 tot donderdag 18 november 2021
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Startups.be/scale-ups.eu.