U bent hier

Acties en events

Op maandag 27 november 2023 staat het Chassé Theater in Breda volledig in het teken van grensoverschrijdend ondernemen. De 7e editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag biedt Vlaamse en Nederlandse bedrijven een unieke kans om kennis op te doen over de buurmarkt. Bent u klaar om met uw bedrijf de grens over te gaan? Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en de juiste zakenpartner vindt.
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Maandag 27 november 2023
Waar
Breda, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de gemeente Breda, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Enterprise Europe Network, Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en NL.in.Business..
De Vlaams-Nederlandse handelsdag biedt Vlaamse en Nederlandse bedrijven een unieke kans om kennis op te doen over de buurmarkt. Bent u klaar om met uw bedrijf de grens over te gaan? Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en de juiste zakenpartner vindt.
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van vrijdag 1 maart 2024 tot dinsdag 31 december 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Provincie Limburg of Antwerpen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Wenst u er volgend jaar (opnieuw) bij te zijn op DMEA in Berlijn, dé wereldbeurs bij uitstek voor alles wat te maken heeft met gezondheidszorg en gezondheidstechnologie? Ook in 2024 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand!
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Nederland, Duitsland en Zwitserland
Wanneer
Van dinsdag 9 april 2024 tot donderdag 11 april 2024
Waar
Berlin, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade