U bent hier

Acties en events

Van 26 februari tot 1 maart 2024 vindt de East Asian Smart Energy Week (Tokyo, Japan) plaats; dé beurs waar de nieuwste technologieën en informatieve doorbraken binnen de energie-industrie samenkomen. Neem deel aan dit event via Flanders Investment & Trade en geniet tal van voordelen, zoals onder andere toegang tot Smart Energy Week, netwerkmomenten, en b2b-afspraken.
Doelsector
Automotive, bouw, chemie en kunststoffen, consultancy en diensten, energie, ict en milieu
Doelmarkt
Zuid-Korea en Japan
Wanneer
Van maandag 26 februari 2024 tot vrijdag 1 maart 2024
Waar
Tokyo, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade
FIT helpt u via het Europese Goose consortium om deel te nemen aan openbare aanbestedingen buiten de EU. In april 2024 organiseren we in dat kader een zending naar Japan. Na de organisatie van een tiental webinars waarin elk apart de 6 focuslanden en de 4 focussectoren werden voorgesteld, organiseert Goose nu zendingen naar een aantal van deze landen. We nodigen alle bedrijven uit die publieke projecten opvolgen en wensen mee te dingen naar federale en lokale aanbestedingen in Japan, uit om deel te nemen aan een zending van 15 april tot 19 april 2024. Naast een interactieve workshop over het deelnemen aan aanbestedingen in Japan, wordt voor elke deelnemer een programma opgesteld met meetings met aankoopverantwoordelijken en/of met mogelijke private partners ter plaatse. Aangezien Japan een partnerschapsakkoord heeft met de Europese Unie, werkt het al geruime tijd aan de aanpassing van zijn wetgeving aan die van de Europese Unie, ook op het vlak van openbare aanbestedingen. Het proces van openbare aanbestedingen wordt transparanter, onder meer door de toepassing van e-procurement en het openstellen van de aanbestedingen naar bedrijven uit de Europese Unie. De deelnameprijs is gratis, maar de deelnemers staan wel in voor reis, verblijf en persoonlijke kosten.
Doelsector
Consultancy en diensten, energie, gezondheid en farma, ict, logistiek en transport, milieu en overheid
Doelmarkt
Japan
Wanneer
Van maandag 15 april 2024 tot vrijdag 19 april 2024
Waar
Tokyo, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Ter gelegenheid van BioJapan 2024, het toonaangevende partnering event voor de biotech en life science industrie in Azië, organiseert FIT een Vlaamse Biotech en Life Sciences Week in Japan. Naast deelname aan de beurs BioJapan, mag u zich verwachten aan mogelijkheden tot B2B's met lokale partners en netwerkevents.
Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
China, Zuid-Korea en Japan
Wanneer
Van maandag 7 oktober 2024 tot vrijdag 11 oktober 2024
Waar
Tokyo, Osaka, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade