U bent hier

Acties en events

India is een van de snelst groeiende fintech-markten ter wereld. Het Indische fintech-ecosysteem wordt ondersteund door een sterke vraag van klanten, diverse kapitaalstromen, sterk technisch talent en ondersteunende beleidskaders.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
India
Wanneer
Dinsdag 27 april 2021
Waar
Online, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met de Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry (BICC&I), Mumbai Fintech Hub en Fintech Belgium.
Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Indiase markt? Met deze gratis infosessie geven wij graag het startschot van het traject ‘Start2Export2 India’. Daarin begeleiden Voka West-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade u van nabij bij de eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt. Tijdens deze online infosessie laten wij u graag kennismaken met de voornaamste troeven van India. Het is nu al de zesde grootste economie ter wereld en bovendien één van de snelst groeiende economieën ter wereld. India wordt gezien als een land met belangrijke opportuniteiten omwille van een hoge economische groei, een groeiende middenklasse en enkele belangrijke sociale hervormingen.
Doelmarkt
India
Wanneer
Dinsdag 4 mei 2021
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade i.s.m. Voka West-Vlaanderen
Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over digitalization en startups in India. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
India
Wanneer
Van woensdag 1 september 2021 tot donderdag 30 september 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Tijdens de jaarlijkse BICC&I lunchcauserie geven wij het woord aan de diplomatie. De Belgische Ambassadeur in India en/of de Indische Ambassadeur in België, elk met een eigen rapport over de economische opportuniteiten in India. Een ideaal moment voor bedrijven om hun netwerk te verruimen en ervaringen uit te wisselen.
Doelmarkt
India
Wanneer
Donderdag 2 september 2021
Waar
Dworp
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
Door middel van actuele informatie en bedrijfsgetuigenissen laten wij tijdens dit algemeen seminarie bedrijven kennis maken met India. Het groeipotentieel is enorm, maar zakendoen in India vraagt tijd en aanpassingsvermogen van ondernemers. Door uitwisseling van ervaringen en het kiezen van de juiste partners kunnen heel wat valkuilen vermeden worden.
Doelmarkt
India
Wanneer
Dinsdag 23 november 2021
Waar
Brussel
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
Is India nog een nieuwe markt voor u? Ontdek er de mogelijkheden voor uw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren VOKA en Flanders Investment & Trade het begeleidingstraject 'Start 2 Export 2 India'. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
India
Wanneer
Van zondag 28 november 2021 tot zaterdag 4 december 2021
Waar
New Delhi + Mumbai + Bangalore, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA West-Vlaanderen.