U bent hier

Acties en events

Brazilië heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorg met zeer moderne ziekenhuizen en klinieken die de meest geavanceerde medische technologie aankopen. Dit biedt kansen voor buitenlandse leveranciers. Daarom organiseert FIT op dinsdagnamiddag 12 december, in samenwerking met Medvia, een webinar over de “Kansen op de Braziliaanse MedTech-markt”. U verneemt er meer over de Braziliaanse gezondheidsmarkt, de invoerregeling en registratieprocedure, de kansen en uitdagingen voor buitenlandse toeleveranciers.
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Dinsdag 12 december 2023
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Medvia.
Wil u meer weten over de afzetmogelijkheden van voeding in een verscheiden regio zoals Latijns-Amerika? Met welk soort producten maakt u het meest kans en voor welke segmenten is er aardig wat concurrentie? Hoe staat het met de regelgeving, verpakkingsvereisten en registratieprocedures? Kom er meer over te weten tijdens dit webinar en maak uit welke markt(en) in de regio het meest interessant kunnen zijn voor uw bedrijf.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Mexico, Peru, Brazilië, Chili...
Wanneer
Van vrijdag 1 maart 2024 tot zaterdag 30 maart 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Op zoek naar een nieuwe afzetmarkt of nieuwe partners in Brazilië? Of wilt u bestaande relaties en projecten in de kijker plaatsen? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis onder leiding van H.K.H. prinses Astrid.
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van zaterdag 12 oktober 2024 tot zaterdag 19 oktober 2024
Waar
São Paulo, Rio de Janeiro, Brasília, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade