U bent hier

Groepszakenreis ‘Zakendoen met ESA’

Bezoek aan het het "European Space Agency" - Noordwijk, Nederland

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Automotive, bouw, consultancy en diensten, elektro, ict en lucht- en ruimtevaart
Wanneer
Van maandag 21 oktober 2019 tot dinsdag 22 oktober 2019
Waar
Den Haag, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT organiseert een groepszakenreis in samenwerking met AWEX, HUB Brussel en AGORIA naar ESTEC. Dit is het grootste researchcentrum van de "European Space Agency", waar de Europese ruimtevaartprojecten worden bedacht en ontwikkeld. Tijdens deze zakenreis krijgt u een overzicht geven van de samenwerkingsmogelijkheden met ESTEC en van de gebruikte aankoopprocedures.

Voor elk Vlaams bedrijf zijn er individuele contacten voorzien met de ingenieurs en/of aankoopverantwoordelijken van hun specifiek product of dienst. Lobbyen bij de ingenieurs is belangrijk om een vinger aan de pols te houden voor de op stapel staande projecten.

90% van het ESA budget (2019 - 5,7 miljard euro) wordt uitgegeven aan contracten voor bedrijven uit de landen die lid zijn van het Agentschap. Elk jaar worden zo'n 1.000 contracten uitgeschreven met Europese firma's. De aankopen gebeuren op basis van duidelijke regels en procedures, die moeten opgevolgd worden door de ondernemingen die een offerte indienen.

Daarnaast biedt FIT ook elk deelnemend bedrijf een rondleiding op de ESTEC-site aan en een netwerkingsreceptie op de residentie van de Belgische ambassadeur op de dag van aankomst.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Steve Mattens:
E: steve.mattens@fitagency.be
T: +32 2 504 87 65