U bent hier

Webinar ‘Zakendoen met de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBWO) in COVID-19 tijden’

De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBWO) is vnl. actief in Centraal-en Oost Europa, Centraal-Azië en sinds enkele jaren financiert de Bank ook een omvangrijk aantal projecten/bedrijven in Turkije, een aantal landen in Noord-Afrika en ook in de Westelijke Jordaanoever en Gaza.

Zie ook: http://www.ebrd.com/home

Deze Europese ontwikkelingsbank legt eveneens een belangrijke nadruk op projecten die een positieve impact hebben op het klimaat. Er wordt er dan ook in dit webinar speciaal gefocust op bedrijven die actief zijn in de sectoren van hernieuwbare energie, Cleantech, milieu, waterzuivering, energiezuinige bouw, duurzame mobiliteit en aanverwante.

Zie ook: http://www.ebrd.com/what-we-do/get.html

Wat
Seminarie
Wanneer
Donderdag 28 januari 2021
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Wie kan deelnemen
Alle geïnteresseerden.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en HUB BRUSSEL.

Tijdens dit webinar krijgt u een duidelijk overzicht van hoe u zaken kan doen met deze Europese ontwikkelingsbank.

Verschillende specialisten werkzaam op de hoofdzetel van de EBWO zullen enkele recente praktische business cases uit de Westelijke Balkan toelichten. Zo komt u bijvoorbeeld te weten welke type projecten de Bank financiert in een breedschalige sector zoals duurzame infrastructuur. Voorts krijgt u een korte uiteenzetting over de verschillende procurement mogelijkheden (consultancy, goods & works) die uit dergelijke projecten kunnen vloeien. Tenslotte ronden we af met een blik op het Trade Finance Programme (TFP) dat tot doel heeft om de handel naar de verschillende EBWO-landen te faciliteren.

Uiteraard krijgt u nog heel wat tips en een lijstje van do’s and don’ts en zal er voldoende tijd voorzien worden om vragen te stellen aan de verschillende sprekers.

De infosessie zal in het Engels verlopen en ongeveer 1 uur duren (incl. Q&A). Het webinar heeft plaats op donderdag 28/01 om 11u00, Belgische tijd. U kan inschrijven tem 25/01. Enkele dagen voor het webinar krijgt u de link naar de Teams-meeting doorgestuurd. 

Nog vragen?

Contacteer Geys Arnout:
E: arnout.geys@fitagency.be
T: +32 2 504 87 96