U bent hier

Seminarie ‘Why the Australian market should be on your radar’

Ondanks de zorgwekkende situatie in het land ten gevolge van de verwoestende bosbranden blijft Australië een beloftevolle en lucratieve markt waar Flanders Investment & Trade als agentschap graag uw aandacht op vestigt; dit via een business seminarie met een reeks marktexperts en ervaringsdeskundigen die hun bevindingen rond de zakelijke kansen in tal van sectoren met u zullen delen.  

Dit seminarie dient ter voorbereiding van de multisectorale groepszakenreis naar Australië, onder leiding van HKH Prinses Astrid, van 18 tot 24 oktober 2020.

Wat
Seminarie
Doelmarkt
Australië
Wanneer
Dinsdag 11 februari 2020
Waar
Ellips gebouw Vlaamse overheid, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel
Wie kan deelnemen
Alle geïnteresseerden.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

De Australische economie is de op 13 na grootste economie van de wereld en groeit onafgebroken sinds meer dan 25 jaar. De opportuniteiten situeren zich in uiteenlopende domeinen zoals bouw en infrastructuur, agro-industrie, voeding, gezondheidszorg, hernieuwbare energie … Tijdens het seminarie gaan we dieper in op de economie, kansrijke sectoren en manier van zaken doen in Australië en belichten we ook specifiek de mogelijkheden op het vlak van energietransitie en cleantech, die een speciale focus zullen krijgen tijdens de economische missie.

Australië is nu al de 30e exportmarkt van Vlaanderen. Met de lopende onderhandelingen over een vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Australië – die men hoopt af te ronden tegen eind 2020 – zal de markttoegang nog verder verbeteren.

Het seminarie zal doorgaan in het Engels.

Prijzen

Prijs per 1e deelnemer€ 50
Prijs per extra deelnemer€ 25

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Contacteer Sabine Vincke:
E: sabine.vincke@fitagency.be
T: +32 2 504 87 41