U bent hier

Webinar ‘Wereldbankprojecten als antwoord op COVID-19’

De multilaterale ontwikkelingsbanken stonden bij het uitbreken van de COVID-19 pandemie zeer snel in de startblokken met een aantal projecten om de ontwikkelingslanden te ondersteunen bij het nemen van gezondheidsmaatregelen en uitsturen van socio-economische stimulansen. Voor het aankopen van medische toepassingen en voor het uitvoeren van deze projecten in het algemeen kijken de Wereldbank & co uw richting uit.

Wat
Seminarie / Infosessie
Doelsector
Bouw, consultancy en diensten, gezondheid en farma, onderwijs en overheid
Wanneer
Woensdag 9 september 2020
Waar
Webinar
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT organiseert op 9 september om 16.00 uur Belgische tijd een gratis webinar over de hulppakketten van de Wereldbank en andere multilaterale ontwikkelingsbanken. De heer Spiros Voyadzis van de firma PFD geeft een presentatie van een uur en zal het ondermeer hebben over:

  • de aard van de "fast track" gezondheidsprojecten die tot nu toe werden gelanceerd;
  • de aard van de socio-economische en infrastructuurprojecten voor dewelke de ontwikkelingsbanken in de nabije toekomst het groene licht zullen geven;
  • efficiëntie en eerste resultaten van deze projecten;
  • de wijzigingen in de aankoopprocedures teneinde de uitvoering van de projecten te kunnen versnellen.

U levert medische goederen, preventiematerieel of ICT-toepassingen m.b.t. COVID-19? U ontwikkelde innovatieve toepassingen die een antwoord bieden op de nieuwe uitdagingen die worden gesteld op het vlak van besmettingspreventie en contact tracing? U heeft tijd en middelen om relaties op te bouwen met overheden in ontwikkelingslanden via de deelname aan openbare aanbestedingen?

Schrijf u dan in voor dit webinar. U ontvangt de dag voor het webinar een link naar de Teams-meeting.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Malin Johan:
E: johan.malin@fitagency.be
T: +32 2 504 87 58