U bent hier

B2B Matchmaking ‘Vlaams-Nederlandse handelsdag’

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen. Hoog tijd dus om de temperatuur op te meten en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Wat
B2B Matchmaking
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Dinsdag 7 december 2021
Waar
Turnhout
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Nederlandse ambassade te Brussel, NLinBusiness, Enterprise Europe Network, Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en de gemeente Turnhout.

Op dinsdag 7 december 2021 gaat de zesde editie door van de Vlaams-Nederlandse handelsdag die zoals steeds georganiseerd wordt door Flanders Investment & Trade, de Nederlandse ambassade te Brussel, NLinBusiness, Enterprise Europe Network, Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en de gemeente Turnhout.

Deze editie vindt plaats in het Cultuurhuis De Warande in Turnhout en zal een fysieke bijeenkomst zijn, waarop wij zoals in het verleden ongeveer 200 bezoekers verwachten uit beide landen.

Waarom deelnemen?

  • Kennisoverdracht door middel van panelgesprekken met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
  • Netwerken met kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
  • Eén-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers.
  • Bij de start zijn er plenaire keynotes van CEO Pieter Janssens (Intracto) en CEO Eric van Schagen (Simac) die beide veel ervaring hebben op de Nederlandse en Vlaamse markt!

B2b-matchmaking

In samenwerking met Enterprise Europe Network vindt er een matchmaking plaats.
Op basis van hun profiel via de B2Match-database kunnen Vlaamse en Nederlandse bedrijven afspraken met elkaar vastleggen. Tijdens gesprekken van 20 minuten kunnen de bedrijven een eventuele samenwerking bespreken.

Datum

Dinsdag 7 december 2021
Van 11u30 tot 18u00

Locatie

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Bereikbaarheid

Prijzen

Forfaitaire kost€ 50

Nog vragen?

Contacteer Vanderstappen Anke:
E: anke.vanderstappen@fitagency.be
T: +32 2 504 88 24