U bent hier

Beursdeelname ‘Vitafoods - Genève’

Update 3 juni 2020 : Na eerder uitstel ikv Covid-19 werd uiteindelijk beslist om de vakbeurs Vitafoods in Genève dit jaar volledig te annuleren. Wel zal er nog een digitaal event plaatsvinden (Vitafoods Virtual Expo, 7-11 september 2020). Voor verdere info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Vitafoods is de belangrijkste beurs wereldwijd die zich toespitst op gezonde en functionele voeding, waaronder zowel voedingsingrediënten en -supplementen, nutriënten als para-pharmaceutica vallen. 

Wat
Beursdeelname
Doelsector
Gezondheid en farma, en voeding en dranken
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Van dinsdag 12 mei 2020 tot donderdag 14 mei 2020
Waar
Genève, Zwitserland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Vitafoods Europe is the place to be waar de nutraceutical industry samen komt om op zoek te gaan naar innovatie, bedrijfsleiders te ontmoeten en samen te zoeken naar effectieve oplossingen. De cijfers liegen er niet om: in 2019 namen meer dan 1100 exposanten deel en het bezoekersaantal oversteeg de kaap van 24000, met bezoekers uit meer dan 110 landen.
Van 12 tem 14/05/2020 neemt FIT voor de tweede maal deel aan Vitafoods Europe in Genève, met de combinatie van een groepsstand en een product sample booth. Voor de groepsstand kan in eerste instantie ingeschreven worden voor maximum 9m².