U bent hier

Beursdeelname ‘(Virtual) Wetex - Dubai’

Update 25/08/2020 : omwille van Covid-19 wordt de vakbeurs WETEX in Dubai omgezet in een digitaal formaat (26-28 oktober 2020). Verdere details ivm de VIRTUELE BEURS vindt u hieronder !

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 26 oktober 2020 tot woensdag 28 oktober 2020
Waar
Virtueel, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

"Virtual WETEX" is een belangrijk regionaal resourceplatform voor nationale en internationale bedrijven om toegang te krijgen tot een breed scala van nieuwste technologie- en managementoplossingen. Dit evenement biedt industrieleiders ook mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de Golfregio op het gebied van water, energie en milieu, om te netwerken en om strategische partnerships aan te gaan. WETEX biedt met name mogelijkheden in de volgende domeinen : waterbehandelingstechnologie, waterbeheer, pompen, sanitair, meettechnologie, recycling, hydraulische systemen, zonne-technologie, windenergie, afvalbehandeling, boilers, kabels, afvalbehandelingstechnologie.

Ons aanbod: een virtuele beursdeelname !


- FIT is zelf aanwezig op WETEX met een (virtuele) stand waarrond we graag een aantal bedrijven groeperen, om zodanig een "virtueel paviljoen" te creëren waarbij we de sterktes van de Vlaamse cleantechindustrie in de kijker zetten.
- U neemt als bedrijf deel aan de beurs met een eigen virtuele stand en krijgt een plaats toegewezen in de directe nabijheid van FIT. 

Deelnemen aan een virtuele beurs is een geheel nieuw gegeven, dat echter veel mogelijkheden biedt ! Beursorganisatie (DEWA) heeft ism een lokaal bedrijf een indrukwekkend 3D platform gecreëerd, waarbij exposanten adhv een ‘avatar’ vrij kunnen bewegen in een virtuele omgeving met o.a. een onthaalruimte, “seminar rooms”, virtuele standen (met elk een eigen videowall) en een B2B ruimte. Je avatar kan zichzelf “transporteren” van de ene ruimte naar de andere, chatten met de andere bezoekers, en bij concrete interesse direct een B2B meeting beleggen. Het systeem is zodanig geavanceerd dat het bijna een videogame wordt. Het illustratiefilmpje dat DEWA ons bezorgde willen we jullie dan ook niet onthouden : https://www.youtube.com/watch?v=Ype3BQP3mzk
- Praktisch : U schrijft zich RECHTSTREEKS in via de beursorganisatie via de volgende LINK. De kostprijs voor een virtuele standmodule van 10m² inclusief 3 logins bedraagt 2500 USD (tarief “internationale” exposanten) . Voor meer info en duiding kunt u ook terecht op de website van de beurs 

BELANGRIJK ! U kunt via FIT wel uw interesse kenbaar maken, maar inschrijven voor dit event doet u RECHTSTREEKS via de beursorganisatie.


!!! In lijn met de voorbereiding op de Virtual WETEX en Dubai Solar Show 2020, willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze trainingssessie om te begrijpen hoe het virtuele platform zal werken tijdens het evenement.

  • De trainingssessie is elke dinsdag om 10.00 uur en 16.00 uur. FIT stelt het op prijs als u ons laat weten welke tijd het beste voor u past. 
  • U kan uw interesse en coördinaten naar mij sturen (sara.caudron@fitagency.be) en wij zorgen ervoor dat de organisatie u een link bezorgt.
  • Deze sessies zijn gratis en bieden een mooi zicht op de virtuele wereld waar wij allen mee geconfronteerd worden.
     

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Caudron Sara:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60