U bent hier

Workshop ‘Verduurzamen van internationaal Ondernemen’

De VN Agenda 2030 en 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen als leidraad voor de verduurzaming van uw internationale bedrijfsvoering.

Welke kapstokken reikt de VN 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling aan voor de verduurzaming van internationaal ondernemen? Hoe kunnen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) inzetten als leidraad voor de verduurzaming van (internationale) bedrijfsvoering?

Wat
Seminarie
Wanneer
Donderdag 27 februari 2020
Waar
Flanders Investment & Trade, Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met CIFAL Flanders.

Wenst u inzicht te krijgen in de verduurzaming van uw internationale waardeketen? Wil u leren welke opportuniteiten de VN 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling creëert voor ondernemers? En welke internationale verduurzamingsthema’s prioritair zijn voor u? Dat kan!

Tijdens deze interactieve voormiddag staan de integratie van de VN Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen in uw internationale verduurzamingsstrategie centraal. Uw gids daarvoor is het praktijkboek ‘Verduurzamen van Internationaal Ondernemen’ waarvan u na afloop een GRATIS exemplaar ontvangt. Aan de hand van de oefeningen van CIFAL Flanders komt u tot praktisch inzetbare inzichten.

Programma

9:00 Verwelkoming met koffie en mini-ontbijtkoek

9:30 De VN 2030 Agenda voor duurzame ontwikkeling: de implicaties en opportuniteiten voor de verduurzaming van internationaal ondernemen (Peter Wollaert, managing director CIFAL Flanders)

10:45 Pauze

11:00 Praktisch aan de slag met de agenda 2030: Wat betekenen de sdg's voor uw onderneming?

12:30 Broodjeslunch ter afsluiting

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Jan Van Den Einde:
E: jan.vandeneinde@fitagency.be
T: +32 2 504 88 33