U bent hier

Beursdeelname ‘Taipei Food - Taipei’

Update:

23/09/2021 : Vanwege Covid-19 werd Taipei Food meermaals uitgesteld. De beurs zal nu doorgaan 22-25/12, maar vanwege de minder gunstige timing heeft FIT besloten de Vlaamse deelname dit jaar te annuleren. In 2022 zijn we echter weer van de partij. 

Taipei Food is één van de belangrijkste voedingsbeurzen in Azië. De beurs is een populair platform voor de industrie om nieuwe producten op de Taiwanese en Aziatische markt te introduceren. Tegelijkertijd vinden ook Foodtech & Bio/Pharmatech Taipei, Taipei Pack en Taiwan Horeca plaats. 

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Taiwan
Wanneer
Van woensdag 6 oktober 2021 tot zaterdag 9 oktober 2021
Waar
Taipei, Taiwan
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Flanders Investment & Trade is aanwezig op Taipei Food met een fysieke onthaalstand. Stel er gratis uw producten voor!

Ons aanbod:

  • FIT voorziet kosteloos een centraal onthaalpunt dat kan benut worden als zelfstandig meeting point en/of als info/cataloogstand;

  • u hoeft zelf niet af te reizen, FIT Taipei vertegenwoordigt u graag;

  • wij behartigen uw belangen aan de hand van de ons toegestuurde productcatalogi en/of samples (details i.v.m. de verzending volgen later);

  • wij bezorgen u achteraf de feedback. 

Corona info:

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Food Taipei alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen. Meer info hierover vindt u op de website.
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Man Ka Yee:
E: kayee.man@fitagency.be
T: +32 2 504 87 88