U bent hier

Trefdag ‘Studiebezoek Indische delegatie ‘exchange on River Basin Management’’

Door klimaatverandering, droogte en bevolkingsgroei is waterbeheer in India een dringende zaak geworden. Met bijna 20% van de wereldbevolking, maar minder dan 5% van de wereldwijde watervoorraad, is slim waterbeheer in India van groot belang.

Wat
Trefdag
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
India
Wanneer
Vrijdag 7 juli 2023
Waar
Brussel
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Flanders International Technical Agency.

Op 7 juli verwelkomen we een delegatie uit Centraal-India (Tapti rivierbekken) in het kader van een Europees subsidieproject. De riviercommissie beschouwt Vlaanderen als een kennispartner als het gaat om het vergroten van de weerbaarheid tegen klimaatverandering, betere waterveiligheid en waterzekerheid.

Wil u meer inzichten over de kansen en uitdagingen in de watersector in Centraal-India? Neem dan deel aan een open rondetafelgesprek, gevolgd door individuele gesprekken en een afsluitende cocktail.

Doelgroep?

Watertechnologiebedrijven, kennis -en onderzoeksinstellingen, advies-en ingenieursbureaus actief op het vlak van integraal waterbeheer.

Dit event gaat door op 7 juli van 14u tot 16u bij FITA (Flanders International Technical Agency), Graaf de Ferrarisgebouw 11 P 45, Koning Albert II laan 20, 1000 Brussel

Deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht.