U bent hier

Groepszakenreis ‘Start2Export2 Spanje’

Bent u actief in smart driven engineering of smart logistics en heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Spaanse markt, dan is het begeleidingstraject Start2Export2 Spanje zeker iets voor u.
Flanders Investment & Trade en Voka - Kamer van Koophandel Limburg begeleiden u van nabij bij de eerste stappen van uw bedrijf op de interessante en uitdagende markt die Spanje is.

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
ICT, logistiek en transport, en machines
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van zondag 15 november 2020 tot donderdag 19 november 2020
Datum onder voorbehoud!
Waar
Madrid, Barcelona, Spanje
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA Kamer van Koophandel Limburg.

Het begeleidingstraject kent meerdere fases.

Na uw inschrijving volgt een intakegesprek waar wij inschatten wat u verwacht van de Spaanse markt en of u er klaar voor bent om op deze markt actief te worden. Tijdens de workshop reiken we u een aantal tips en tricks aan en bespreken de eigenlijke groepszakenreis, waar we voor u een afsprakenprogramma maken in Madrid en een bezoek plannen aan Smart City Expo World Congress in Barcelona. Na de zakenreis voorzien wij een evaluatiemoment waar u met de andere deelnemers opgedane ervaringen kan uitwisselen en ons kan vertellen hoe ver u staat.
Daar eindigt het natuurlijk niet, na dit begeleidingstraject kan u blijven beroep doen op onze kantoren in Madrid en Barcelona en op uw provinciaal FIT kantoor die u zullen blijven bijstaan bij uw verdere stappen op deze markt.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.