U bent hier

Begeleidingstraject ‘Start2Export2 Singapore & Maleisië’

Benieuwd wat Singapore en Maleisië voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan deel aan het begeleidingstraject Start2Export2 Singapore & Maleisië. Dit traject is gericht op Vlaamse exporteurs van goederen en diensten die weinig of niet vertrouwd zijn met Singapore en Maleisië, of die hun exportactiviteiten naar deze landen willen rebooten. Flanders Investment & Trade en Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant begeleiden u bij de eerste stappen op deze uitdagende markten.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Maleisië en Singapore
Wanneer
Van zondag 26 september 2021 tot vrijdag 1 oktober 2021
Waar
Singapore - Kuala Lumpur, Maleisië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. De groepszakenreis gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19. Mocht de fysieke missie niet kunnen doorgaan, voorzien we een virtueel alternatief of verschuiven we de missie naar een latere datum.

Het Start2Export2 Singapore & Maleisië traject bestaat uit volgende onderdelen:

 • Intakegesprek (mei/juni 2021): online gesprek met Nathalie Surmont (FIT Singapore) en Thomas Bernthaler (FIT Maleisië).
 • Workshop (16 september 2021): tijdens de workshop krijgt u meer informatie over het algemene programma en praktische tips ter voorbereiding van de groepszakenreis.
 • Groepszakenreis (26 september t/m 1 oktober 2021): Flanders Investment & Trade zorgt voor een individueel afsprakenprogramma op maat van uw bedrijf in Singapore en Maleisië. Daarnaast worden er netwerkmomenten voorzien met de andere Vlaamse bedrijven en plaatselijke spelers en beslissingsnemers. 
 • Nazorgsessie (±3 maanden na de groepszakenreis): evaluatie- en opvolgingsmoment om ervaringen en tips uit te wisselen.

Daar eindigt het niet, ook na dit begeleidingstraject kunt u beroep doen op onze experten in Singapore en Maleisië, uw provinciaal FIT-kantoor en Voka. Zij zullen u blijven bijstaan bij uw verdere stappen op deze markten.

Om u een gepersonaliseerde opvolging te kunnen geven, is het aantal inschrijvingen beperkt tot 20 bedrijven. De inschrijvingen lopen tot 11 juni 2021, of tot het traject volzet is. Bovendien kan u nu deelnemen aan een verminderde deelnameprijs dankzij ons ‘corona exit- en relanceplan’.

Deelnameprijs:

 • Bijdrage aan FIT: €500
  (+ €250 per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf).
  Dit is een bijdrage in de organisatiekosten van de groepszakenreis. Zijn niet inbegrepen: de vluchten, individuele verplaatsingskosten, overnachtingen en individuele verblijfskosten. 
 • Bijdrage aan Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant voor hun diensten: €200 (+ 21% btw)
  (+ €100 voor elke bijkomende deelnemer van zelfde bedrijf (+ 21% btw))

Bijkomende informatie

Programma en praktische info (PDF – 189 kB)

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Vleeschouwer Karine:
E: karine.devleeschouwer@fitagency.be
T: +32 2 504 87 26