U bent hier

Groepszakenreis ‘Start2Export2 Israël’

Is Israël nog een nieuwe markt voor u? Ontdek er de mogelijkheden voor uw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade en VOKA Limburg het begeleidingstraject 'Start2Export2 Israël'.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Israël
Wanneer
Van maandag 7 juni 2021 tot woensdag 9 juni 2021
Waar
Tel Aviv, Israël
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA Kamer van Koophandel .

De Israëlische economie was voor de uitbraak van de COVID-19-pandemie in goeden doen. Feit is dat de coronacrisis ook Israël hard geraakt heeft. De lockdowns en de grote onzekerheid wereldwijd hebben een flinke impact gehad op het economische leven met dalende productiecijfers, een stijgende werkloosheid en een zwakkere vraag naar Israëls high-tech producten in het buitenland als gevolg. De overheid en de Centrale Bank namen snel maatregelen om de bedrijven en werknemers te beschermen tegen de schok die de crisis teweegbracht. 

De OESO gaat voor 2020 uit van een bbp-krimp van 6%, die volgend jaar gevolgd zou worden door een gedeeltelijk herstel met een economische groei van 2,3%. Volgens het World Economic Forum (WEF) hoort Israël in de top 10 van landen die het snelst zullen herstellen van de economische crisis veroorzaakt door COVID-19, waarschijnlijk vanwege de stabiele economie en de sterke high tech sector.

Het loont natuurlijk de moeite om ook in deze moeilijke tijden op zoek te gaan naar nieuwe afzetmarkten voor uw producten en diensten. Het is belangrijk nieuwe contacten te leggen die u in de toekomst kunt verzilveren. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade en VOKA Limburg in 2021 het begeleidingstraject Start2Export2 Israël.

Het traject richt zich tot bedrijven met geen of weinig ervaring met zakendoen in Israël en wil hen door middel van theoretische en praktische begeleiding ondersteunen bij hun inspanningen om deze interessante, maar niet zo makkelijke markt te bewerken.

Start2Export2 Israël bestaat uit volgende onderdelen:

  • Opstart inschrijvingen: midden januari 2021
  • Intakegesprek met FIT Tel Aviv: 2e helft maart 2021
  • Workshop: begin mei 2021
  • Groepszakenreis Israël: 7 tot 9 juni 2021*
  • Evaluatie- en nazorgsessie: oktober 2021

 *Uw veiligheid en gezondheid primeren. Deze zakenreis vindt plaats onder voorbehoud van de coronasituatie op dat moment. Indien de zakenreis niet in juni kan plaatsvinden, wordt deze wellicht verschoven naar december 2021.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.