U bent hier

Begeleidingstraject ‘Start2Export2 Indonesië & Maleisië’

Zet uw onderneming de eerste stappen op de Indonesische of Maleisische markt? Twijfel niet en stap in het begeleidingstraject Start2Export2 Indonesië & Maleisië. 

Met dit traject begeleiden Flanders Investment & Trade en Voka Oost-Vlaanderen u op een intensieve manier naar deze interessante en uitdagende markten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ontdek deze boeiende landen samen met ons..

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Indonesië en Maleisië
Wanneer
Van zondag 1 december 2024 tot vrijdag 6 december 2024
Waar
Kuala Lumpur, Maleisië en Jakarta, Indonesië
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka KvK Oost-Vlaanderen.

Indonesië heeft 275 miljoen inwoners. Er is een erg sterke groei van het BBP. Textiel, water & milieu, machines, medisch materiaal, automotive en de bouwsector gelden als kansrijke sectoren.

Maleisië heeft 30 miljoen inwoners en groeide 8.7% in 2022 en 3.8% in 2023. Oil & gas, logistiek, voeding, groene technologie, health en IT worden als kansrijke sectoren beschouwd voor Vlaamse ondernemers.

Doelgroep

Start2Export2 Indonesië en Maleisië is een begeleidingstraject op maat van Vlaamse exporteurs van goederen of diensten met weinig of geen exportervaring in deze landen. Het aantal deelnemers is beperkt om een goede begeleiding van elke deelnemer te kunnen verzekeren.
Schrijf u dus snel in!

Wat mag u verwachten van het begeleidingstraject

Start2Export2 Indonesië en Maleisië bestaat uit verschillende sessies. Het coachingstraject sluiten we ondernemend af met een praktische zakelijke b2b-missie.

  • Online intakesessies: individueel gesprek met Marc Schiltz (FIT Jakarta) en Sara Deckmyn (FIT Singapore, bevoegd voor Maleisië) over uw verwachtingen van de Indonesische en Maleisische markt en het potentieel voor uw producten of diensten;
  • Workshop: op 17 oktober 2024 in de voormiddag, praktische workshop ter voorbereiding van de groepszakenreis;
  • Groepszakenreis: van 1 tot 6 december 2024;
    De kantoren van Flanders Investment & Trade in Jakarta en in Singapore (bevoegd voor Maleisië) maken een individueel afsprakenprogramma met potentiële Indonesische en Maleisische zakenpartners op maat van uw bedrijf. Daarnaast zijn er netwerkmomenten met de andere Vlaamse bedrijven en plaatselijke spelers en beslissingsnemers;
  • Opvolgingsmoment: een informeel evaluatie- en opvolgingsmoment om terug te blikken en verdere ervaringen en tips te delen.

Daar eindigt het niet, ook na dit begeleidingstraject kunt u beroep doen op onze kantoren in Jakarta en in Singapore, uw Trade manager bij FIT en Voka KvK Oost-Vlaanderen. Zij zullen u blijven bijstaan bij uw verdere stappen op deze markt.

Deelnameprijs

  • Bijdrage aan FIT: €600 voor de eerste deelnemer van het bedrijf (€300 per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf).
    De deelnameprijs omvat een bijdrage in de organisatiekosten van de groepszakenreis. Niet inbegrepen in de deelnameprijs zijn de vluchten, individuele verplaatsingskosten, hotels en overige individuele verblijfskosten.
  • Bijdrage aan Voka Kvk Oost-Vlaanderen: €200 excl. btw (€100 excl. btw per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf), voor het organiseren van de workshop en het nazorgevent met een uitgebreide lunch voor de deelnemers.

Prijzen

Prijs per 1e deelnemer€ 600
Prijs per extra deelnemer€ 300

Nog vragen?

Contacteer Van der Linden Marc:
E: marc.vanderlinden@fitagency.be
T: +32 3 203 55 76