U bent hier

Begeleidingstraject ‘Start2Export2 Indonesië’

Met meer dan 274 miljoen inwoners is Indonesië het vierde grootste land ter wereld.
Bent u exporteur en wilt u er uw eerste stappen zetten?
Dan is het exclusief begeleidingstraject Start2Export2 Indonesië van Voka KvK Antwerpen-Waasland en Flanders Investment & Trade iets voor u!

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Indonesië
Wanneer
Van zaterdag 4 februari 2023 tot donderdag 9 februari 2023
Waar
Jakarta, Indonesië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VoKa KvK Antwerpen-Waasland.

Verloop van het traject:

Start2Export2 Indonesië bestaat uit verschillende sessies. Het coachingstraject sluiten we ondernemend af met een praktische zakelijke b2b-missie in februari 2023.

  • Online intakesessie, in september 2022: individueel gesprek met Marc Schiltz (FIT Jakarta) over uw verwachtingen van de Indonesische markt en het potentieel voor uw producten of diensten;
  • Workshop, 19 januari 2023: praktische workshop in Antwerpen, ter voorbereiding van de groepszakenreis;
  • Groepszakenreis, van 4-9 februari 2023: het kantoor van Flanders Investment & Trade in Jakarta maakt op maat van uw bedrijf een individueel afsprakenprogramma op met potentiële Indonesische zakenpartners. Daarnaast zijn er netwerkmomenten met de andere Vlaamse bedrijven en plaatselijke spelers en beslissingsnemers;
  • Opvolgingsmoment - datum te bepalen in 2023:  een informeel evaluatie- en opvolgingsmoment om terug te blikken en verdere ervaringen en tips te delen.

Daar eindigt het niet, ook na dit begeleidingstraject kunt u beroep doen op ons kantoor in Jakarta, uw provinciaal FIT-kantoor en Voka KvK Antwerpen-Waasland. Zij zullen u blijven bijstaan bij uw verdere stappen op deze markt.

Doelgroep?                                                                                  

Start2Export2 Indonesië is een begeleidingstraject op maat van Vlaamse exporteurs van goederen of diensten met weinig of geen exportervaring in dit land. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 15 bedrijven om een goede begeleiding van elke deelnemer te kunnen verzekeren. De inschrijvingen lopen tot 31 augustus 2022 of tot het traject volzet is.

Deelnameprijs

  • Bijdrage aan FIT: €500 voor de eerste deelnemer van het bedrijf (€250 per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf);
    De deelnameprijs omvat een bijdrage in de organisatiekosten van de groepszakenreis. Niet inbegrepen in de deelnameprijs zijn de vluchten, individuele verplaatsingskosten, hotels en overige individuele verblijfskosten.
  • Bijdrage aan Voka Kvk Antwerpen-Waasland: €200 excl. btw (€100 excl. btw per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf), voor het organiseren van de workshop en het nazorgevent voor de deelnemers.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Op dit ogenblik zijn er zo goed als geen COVID-19 beperkingen meer, om naar Indonesië te reizen volstaat een dubbele vaccinatie. 

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Vleeschouwer Karine:
E: karine.devleeschouwer@fitagency.be
T: +32 2 504 87 26