U bent hier

Groepszakenreis ‘Start2Export2 Finland’

De actie (ook de wachtlijst) is VOLZET!

Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Finse markt of wilt u uw exportactiviteiten naar Finland vernieuwen, dan is het begeleidingstraject Start2Export2 Finland zeker iets voor u. Flanders Investment & Trade en Voka KvK Limburg begeleiden u van nabij bij de eerste stappen van uw bedrijf op de interessante en uitdagende markt die Finland is.

Opgelet! Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van maandag 19 september 2022 tot donderdag 22 september 2022
Waar
Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka KvK Limburg.

Waarom Finland?

Finland is al vele jaren een van de meest stabiele economieën van Europa, met technologie, energie, bouw en voeding als bloeiende sectoren. Dit land kijkt naar de toekomst en zet daarom ook enorm in op duurzaamheid. Met 5,5 miljoen inwoners is Finland geen supergrote markt, maar met een hoge koopkracht en oog voor topkwaliteit rolt het land de rode loper uit voor buitenlandse ondernemers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Doelgroep

Start2Export2 Finland is een begeleidingstraject op maat van Vlaamse exporteurs van goederen en diensten met weinig of geen exportervaring in Finland. Vandaar de aandacht voor een grondige voorbereiding alvorens de markt te betreden. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 15 bedrijven om een goede begeleiding van elke firma te kunnen verzekeren.

Schrijf u dus snel in!

Het begeleidingstraject Start2Export2 Finland bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Individueel intakegesprek en workshop - 13 juni 2022: individuele intakegesprekken waar wij inschatten wat u verwacht van de Finse markt, nagaan wat het potentieel is van uw producten of diensten, aangevuld met een inhoudelijke workshop waarbij we u een aantal tips en tricks aanreiken ter voorbereiding van de groepszakenreis.
  2. Groepszakenreis Finland - 19-22 september 2022: groepszakenreis naar Finland waar wij voor u een individueel afsprakenprogramma maken op basis van uw wensen en noden. Daarnaast zijn er netwerkmomenten met de andere Vlaamse bedrijven uit de delegatie en met plaatselijke spelers en beslissingsnemers voorzien, evenals een kort seminarie waar deskundigen hun inzicht zullen delen over de Finse markt en het ondernemingsklimaat.
  3. Evaluatiesessie - november 2022: evaluatiemoment, waar u nogmaals met de andere deelnemers gedane ervaringen kunt uitwisselen en ons kunt vertellen hoe ver u staat.

U staat er met dit traject niet alleen voor! Na dit begeleidingstraject kunt u blijven beroep doen op ons kantoor in Helsinki en op uw provinciaal FIT-kantoor, die u kunnen bijstaan bij uw verdere stappen op de Finse markt. Ook Voka KvK Limburg is er om u te begeleiden in uw exportplannen naar Finland!

Deelnameprijs

  • Bijdrage aan FIT: € 300 voor de eerste deelnemer van een bedrijf (€ 150 per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf). Dit is de bijdrage in de organisatiekosten van de groepszakenreis. Is niet inbegrepen: de vluchten, individuele verplaatsingskosten, overnachtingen en individuele verblijfskosten. 
  • Bijdrage aan Voka KvK Limburg: € 200 excl. btw (€ 100 excl. btw per bijkomende deelnemer van hetzelfde bedrijf), voor het organiseren van de workshop met lunch voor de deelnemers.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Vanderstappen Anke:
E: anke.vanderstappen@fitagency.be
T: +32 2 504 88 24