U bent hier

Groepszakenreis ‘Start 2 Export 2 Turkije’

Turkije is in vele opzichten een ideale markt om te exploreren of om, na de crisis, de draad terug op te pikken. De bevolking is jong, dynamisch en goed opgeleid. De interesse in zakendoen met Europa is erg groot: Turkije wil zich prominent op de kaart zetten als nabije, veilige en betrouwbare handelspartner. Het begeleidingstraject Start2Export2 Turkije wijst u de weg.

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Turkije
Wanneer
Van maandag 23 november 2020 tot vrijdag 27 november 2020
Waar
Istanbul, Turkije
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA.

Het traject richt zich specifiek op bedrijven die weinig of niet vertrouwd zijn met Turkije of bedrijven die hun exportactiviteiten naar Turkije willen rebooten. Bij de verkenning van deze markt wordt de nodige begeleiding voorzien. Daarom wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 15 bedrijven.

We voorzien, samen met VOKA, een begeleidingstraject in 3 fases:

  • Individueel intake gesprek (digitaal) voor elk deelnemend bedrijf met Sara Deckmyn, Vlaams economisch vertegenwoordiger voor FIT in Istanbul, in de week van 7 september 2020; Workshop met economische informatie over Turkije en praktische informatie over de groepszakenreis, waarbij u ook kan kennismaken met de andere deelnemers,  in november 2020 (exacte datum TBC);
  • Groepszakenreis van maandag 23 tot vrijdag 27 november 2020: het kantoor van Flanders Investment & Trade in Istanbul zorgt voor een individueel afsprakenprogramma op maat van uw bedrijf; daarnaast worden er ook netwerkmomenten voorzien met de andere Vlaamse bedrijven en Turkse spelers & beslissingsnemers;
  • Evaluatie- en opvolgingsmoment (+/- 3 maanden na afloop van de groepszakenreis): informeel evaluatiemoment met alle deelnemers om terug te blikken en ervaringen en tips uit te wisselen.

U kan het voorlopige programma hieronder downloaden.

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Vleeschouwer Karine:
E: karine.devleeschouwer@fitagency.be
T: +32 2 504 87 26