U bent hier

Beursdeelname ‘Speciality & Fine Food Fair - Londen’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op de Speciality & Fine Food Fair, de belangrijkste delicatessenbeurs voor de Britse markt.

Speciality & Fine Food Fair vindt plaats van 6 tot 7 september 2021 in Olympia, Londen. De beurs biedt een uitstekende gelegenheid om uw delicatessen voor te stellen aan een professioneel publiek, om te netwerken en om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Bovendien krijgt de Specialty & Fine Food Fair dit jaar voor Vlaamse exporteurs een bijzonder elan, want de beurs vindt plaats op hetzelfde moment als de Belgische Economische Missie naar het Verenigd Koninkrijk onder leiding van H.K.H. Prinses Astrid en een ‘UK4Explorers’-missie i.s.m. UNIZO.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 6 september 2021 tot dinsdag 7 september 2021
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs;
  • u kunt gratis gebruikmaken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte.

Belangrijk ! In het kader van het vorig jaar gelanceerde "Corona Exit & Relanceplan"  kan FIT u een aanzienlijke korting aanbieden op de gangbare beurstarieven. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 400€ 890
Prijs Rijstand (per m²)€ 370€ 880

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73