U bent hier

Beursdeelname ‘South by Southwest (SXSW - trade show) - Austin’

Het SOUTH BY SOUTHWEST (SXSW) festival in Austin, de hoofdstad van Texas en één van de snelstgroeiende steden in de VS, is wereldwijd een begrip. Destijds gestart als lokaal muziekfestival is dit event intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale fora voor de ‘creatieve industrieën’, met focus op muziek, film, multimedia, digital entertainment, gaming en innovatieve technologiëen. Tijdens het festival (8-17/3/2019), concreet van 10 tot 13 maart 2019, wordt tevens een Trade Show (Tech Fair) georganiseerd, waar FIT zal aanwezig zijn met een Vlaamse groepsstand/PSB.

Wat
Beursdeelname, Groepsstand, Product Sample Booth en Onthaalstand
Doelsector
ICT en media en communicatie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 10 maart 2019 tot woensdag 13 maart 2019
Waar
Austin, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Het SOUTH BY SOUTHWEST (SXSW) festival in Austin, de hoofdstad van Texas en één van de snelstgroeiende steden in de VS, is wereldwijd een begrip. Destijds gestart als lokaal muziekfestival is dit event intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale fora voor de ‘creatieve industrieën’, met focus op muziek, film, multimedia, digital entertainment, gaming en innovatieve technologiëen. Tijdens het festival (8-17/3/2019), concreet van 10 tot 13 maart 2019, wordt tevens een Trade Show (Tech Fair) georganiseerd, waar FIT zal aanwezig zijn met een Vlaamse groepsstand/PSB.

Ter omkadering van onze aanwezigheid op dit wereldgebeuren wordt ook actief ingezet op diverse randactiviteiten, o.a. via deelname aan de conferentie en de organisatie van een ‘Belgian Café’ (VIP netwerkevent) op een exclusieve locatie in de stad. Daarnaast zorgt FIT voor specifiek marketingmateriaal, PR en persomkadering. De eerste volwaardige Vlaamse deelname aan SXSW zal dus niet onopgemerkt voorbij gaan en komt tot stand met de actieve ondersteuning van diverse partners (Flanders DC, imec, Agoria, VRT Sandbox, startups.be, ...). 

FIT biedt u op deze wereldbeurs twee formules :

* de Product Sample Booth :

-deelname met eigen console + poster of scherm

-afvaardiging ter plaatse

-forfait van 2500€ voor KMO en 5000€ voor niet-KMO

* Individuele standmodule (enkel op expliciet verzoek) :

- deelname met 'blackbox' van 6m² voor demo's (VR, AR, ...) 

- afvaardiging ter plaatse

- forfait van 5000€ voor KMO en 7500€ voor niet-KMO

FIT biedt u een volledig aangeklede stand, toegang tot de beurs en het "Belgian café", persomkadering, de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepsboeking in een centraal gelegen hotel (Courtyard Marriott) en volledige administratieve-logistieke ondersteuning vooraf en ter plaatse. 

Opgelet ! Het aantal plaatsen is beperkt ! Snel reageren is dus de boodschap !

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Annemieke De Tollenaere:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33