U bent hier

Beursdeelname ‘Smart City Expo World Congress - Barcelona’

Update 29 juni 2020 : Omwille van Covid-19 wordt de Smart City Expo in Barcelona dit jaar geannuleerd en omgezet in een virtueel event (Smart City Live, 17-18 november 2020). De volgende fysieke editie gaat door 17-19 november 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Smart City Expo Barcelona is één van de toonaangevende vakbeurzen en mikt op +17000 bezoekers, +600 exposanten uit meer dan 126 landen, en de aanwezigheid van +650 steden.
Onze samenleving staat voor een grote uitdaging, zeker op het vlak van mobiliteit, energie, veiligheid en efficiëntie. Steden zoeken naar mogelijkheden om zich op een doordachte manier te organiseren, met als doel een duurzame samenleving te creëren en de levenskwaliteit van de inwoners te verbeteren. 

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van dinsdag 17 november 2020 tot donderdag 19 november 2020
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Corona Exit-plan

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan”  (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona -tijdperk.  Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs, die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.  

WAAROM DEELNEMEN ?

FIT organiseert reeds voor de vierde maal een beursdeelname (PSB) op Smart City Expo in Barcelona, in samenwerking met DSP Valley en de collega’s van Awex en BIE by HUB (Brussel).

ONS AANBOD:

Neem deel aan onze PSB/groepsstand en geniet van volgende voordelen :

  • ontvang uw prospecten op een mooie stand met Belgische uitstraling
  • maak gebruik van de diverse netwerkopportuniteiten
  • krijg advies van onze Vlaams Economisch Vertegenwoordiger
  • laat de hele praktische voorbereiding aan ons over

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06