U bent hier

Beursdeelname ‘Sirha - Lyon’

Sirha Lyon is en blijft de meest vooraanstaande beurs voor hoogstaande gastronomie, hotelwezen en voeding.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Horeca en toerisme, en voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van donderdag 23 september 2021 tot maandag 27 september 2021
Waar
Lyon, Frankrijk
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Tijdens de laatste editie in 2019 werden er records gebroken: 225.031 professionele bezoekers (8,22% meer dan in 2017) waarvan 30.581 internationale bezoekers, 3.770 exposanten en 41 internationale paviljoenen waren present. 

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen:

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals oa. onthaalruimte

Corona info

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 300€ 580
Prijs Rijstand (per m²)€ 275€ 560
Naamvermelding in de beurscatalogus/website€ 420€ 420

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06