U bent hier

Beursdeelname ‘Sirha - Lyon’

Update 21/9/2020 : omwille van Covid-19 en de huidige situatie in Frankrijk wordt de vakbeurs SIRHA in Lyon (oorspronkelijk voorzien eind januari 2021) uitgesteld naar 29 mei-2 juni 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke.

Sirha Lyon is en blijft de meest vooraanstaande beurs voor hoogstaande gastronomie, hotelwezen en voeding.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Horeca en toerisme, en voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van zaterdag 29 mei 2021 tot woensdag 2 juni 2021
Waar
Lyon, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Tijdens de laatste editie in 2019 werden er records gebroken: 225.031 professionele bezoekers (8,22% meer dan in 2017) waarvan 30.581 internationale bezoekers, 3.770 exposanten en 41 internationale paviljoenen waren present. 

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen:

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals oa. onthaalruimte

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Sirha Lyon alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van Sirha Lyon  volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.
 
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06