U bent hier

Beursdeelname ‘Singapore Water, Environment & World Cities Week (SIWW/CESS/WCS)’

Flanders Investment & Trade biedt u, in navolging van eerdere deelnames, opnieuw de mogelijkheid om aanwezig te zijn op de Singapore International Water Week (SIWW), een belangrijk internationaal forum voor de waterindustrie, met een vermaard congres en een zgn. "Water Expo", waar tal van innovatieve technologieën worden gepresenteerd. Dit event vindt tegelijk plaats met de Clean Enviro Summit Singapore (CESS) en de World Cities Summit (WCS). Die ganse week staat dan ook in het teken van alles wat met water, urbanisatie en cleantech te maken heeft.

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Energie, ict, milieu en overheid
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van zondag 20 juni 2021 tot donderdag 24 juni 2021
Waar
Singapore, Singapore
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Haven van Antwerpen, Stad Antwerpen, imec, Cleantech Flanders, OVAM, VITO, ISVAG en water-link.

Flanders Investment & Trade zal een geïntegreerde stand hebben op dit cluster-event en biedt aan bedrijven met relevante producten of diensten, de kans om hieraan deel te nemen. Gezien de duidelijke focus van het event, zullen we enkel bedrijven weerhouden die een aanbod hebben dat toepassing heeft binnen de focus van de beurs.

Parallel met de beurs, vinden er ook conferenties plaats. 

Noot: De Singapore International Water Week & World Cities Summit, een tweejaarlijks gebeuren, was initieel voorzien in juli 2020 maar werd omwille van COVID-19 uitgesteld naar 20-24 juni 2021.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.