U bent hier

Beursdeelname ‘Singapore Water, Environment & World Cities Week (SIWW/CESS/WCS)’

Update 19 maart 2020 : De Singapore International Water Week & World Cities Summit, een tweejaarlijks gebeuren, wordt omwille van Covid-19 verdaagd naar 20-24 juni 2021.

Flanders Investment & Trade biedt u, in navolging van eerdere deelnames, opnieuw de mogelijkheid om aanwezig te zijn op de Singapore International Water Week (SIWW), een belangrijk internationaal forum voor de waterindustrie, met een vermaard congres en een zgn. "Water Expo", waar tal van innovatieve technologieën worden gepresenteerd. Dit event vindt tegelijk plaats met de Clean Enviro Summit Singapore (CESS) en de World Cities Summit (WCS). Die ganse week staat dan ook in het teken van alles wat met water, urbanisatie en cleantech te maken heeft.

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Energie, ict, logistiek en transport, milieu en overheid
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van zondag 5 juli 2020 tot donderdag 9 juli 2020
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Flanders Investment & Trade zal een geïntegreerde stand hebben op dit cluster-event en biedt aan bedrijven met relevante producten of diensten, de kans om hieraan deel te nemen. Gezien de duidelijke focus van het event, zullen we enkel bedrijven weerhouden die een aanbod hebben dat toepassing heeft binnen de focus van de beurs.

Ons aanbod:

FIT biedt u - mits betaling van een klein forfait - de kans om aanwezig te zijn met een product sample booth (PSB). De volledige opvolging gebeurt vanuit Brussel, FIT zorgt tevens voor vertegenwoordiging ter plaatse en verzorgt het onthaal. U vaardigt iemand af die ter plaatse uw stand bemant.

Parallel met de beurs, vinden er ook conferenties plaats. Indien u daarvoor apart of bijkomend interesse hebt, kan u ons ook contacteren. De conferenties zijn echter aparte events, met een eigen toegangsprijs.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Moreau Ralph:
E: ralph.moreau@fitagency.com
T: +65 62 27 39 97