U bent hier

Beursdeelname ‘Singapore Fintech Festival’

Het Singapore Fintech Festival is één van de belangrijkste Fintech evenementen in de wereld. Met meer dan 60.000 (virtuele) bezoekers is het dé tradeshow van Singapore, de fintech-hub van Azië. Omwille van de huidige COVID-beperkingen gaat dit evenement, net als vorig jaar, door in digitale vorm.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Deze actie gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. 

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Financiële diensten en ict
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van maandag 8 november 2021 tot vrijdag 12 november 2021
Waar
Online, Singapore
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Via het landenpaviljoen van Flanders Investment and Trade op deze beurs geven we de kans aan een beperkt aantal bedrijven om digitaal aanwezig te zijn op de beurs, die dit jaar rond 3 grote thema’s georganiseerd wordt: embedded and decentralized finance, WEB3.0 en ESG.

Het is een uitgelezen kans jouw innoverende diensten of producten in fintech voor te stellen aan een wereldwijd publiek en om de laatste trends te ontdekken.

Elk deelnemend bedrijf krijg een eigen E-Booth waarop ze hun producten kunnen showcasen en klanten ontmoeten. Inbegrepen in de prijs zit uiteraard ook een delegate pass waarbij de beurs bezocht kan worden.

Snel zijn is de boodschap om zeker te kunnen zijn van een plaats

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Forfaitaire kost€ 350€ 350

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer Demeyer Kim:
E: kim.demeyer@fitagency.com
T: +32 2 504 87 41