U bent hier

Beursdeelname ‘SIAL - Parijs’

Update 17 juli 2020 : Vanwege de onzekerheid ivm Covid-19 werd na lang beraad, en in overleg met de belangrijkste standhouders en bezoekers, beslist om de wereldbeurs SIAL in Parijs dit jaar volledig te annuleren. De volgende editie gaat door 15-19 oktober 2022. Wel zal FIT dit jaar nog enkele virtuele initiatieven lanceren tbv de voedingssector. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijken van FIT. 

"SIAL" is , naast ANUGA, het grootste en meest toonaangevende voedingssalon ter wereld. Flanders Investment & Trade organiseert opnieuw een groeppstand voor Vlaamse bedrijven in de sectoren diepvries, charcuterie en zoetwaren.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van zondag 18 oktober 2020 tot donderdag 22 oktober 2020
Waar
Paris, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Deelnemen aan het SIAL is een belangrijke strategische beslissing. Het levert u vaak vele nieuwe zakelijke contacten op en de toegang tot uw volgende exportmarkt.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen:

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van SIAL alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Annemieke De Tollenaere:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33