U bent hier

Beursdeelname ‘SIAL India’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Flanders Investment & Trade is aanwezig op SIAL India met een fysieke onthaalstand en met een product sample booth.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India
Wanneer
Van donderdag 9 december 2021 tot zaterdag 11 december 2021
Waar
New Delhi, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

 • Een beursdeelname is de enige manier om F&B-stalen legaal naar India te kunnen sturen en om vlot toegang te krijgen tot de Indische markt. 
 • India is één van de snelst groeiende economieën ter wereld.
 • India heeft 7 steden die behoren tot de 50 grootste steden ter wereld. New Delhi is de 4e grootste stad ter wereld.
 • Het heeft het grootste aantal jonge consumenten. De vraag naar internationale merkproducten, alternatieve en gemakkelijk te bereiden voedingsmiddelen neemt enorm toe.
 • Deelnemen aan SIAL India is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Ons aanbod:

FIT zal aanwezig zijn met een onthaalstand met product sample booth:

-Product sample booth (psb):         

 • Een psb is een laagdrempelig alternatief voor een 'klassieke' beursdeelname.  Op deze manier kan u tegen een voordelig tarief uw brochures, producten en stalen laten presenteren.
 • Wij verzorgen het onthaal en richten de stand in. Er komt een tasting corner waar potiëntiele klanten de kans krijgen uw producten te degusteren.
 • U hoeft zelf niet af te reizen, FIT New Delhi zal ter plaatse de contacten leggen met de aankopers en hen de producten introduceren en voorstellen. Geïnteresseerde aankopers worden vervolgens rechtstreeks in contact gebracht met uw bedrijf.
 • U betaalt € 50 (kmo) of € 100 (niet-kmo) als bijdrage in de organisatiekosten. Het transport van uw goederen zit niet mee in de deelnameprijs.

-Onthaalstand:

 • FIT voorziet kosteloos een centraal onthaalpunt dat kan benut worden als zelfstandig meeting point en als info/cataloogstand.
 • U hoeft zelf niet af te reizen, FIT New Delhi vertegenwoordigt u graag.
 • Wij behartigen uw belangen aan de hand van de ons toegestuurde catalogi. Details i.v.m. de verzending volgen later.
 • Wij bezorgen u achteraf de feedback.

Corona info:

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde "corona Exit-plan" (en meer specifiek het 'Reboot your Export'-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk . Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo's), die automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.