U bent hier

Beursdeelname ‘SIAL Canada - Toronto’

Update 5/10/2020 : omwille van Covid-19 en de huidige situatie wereldwijd wordt de vakbeurs SIAL in Toronto (oorspronkelijk voorzien eind april 2021) uitgesteld naar 21 - 23 september 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke.

Sial Canada is een "must event" in gans zijn vorm door de brede waaier van voedingsproducten, dranken, grondstoffen, kant-en-klare maaltijden, bewerkte voedingsproducten (vers en ingeblikt), fruit, groenten enz. die er worden tentoongesteld.  Flanders Investment & Trade zal ook in 2021 deelnemen aan de vakbeurs SIAL Canada, die dit keer plaatsvindt in Toronto.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Canada
Wanneer
Van dinsdag 21 september 2021 tot donderdag 23 september 2021
Waar
Toronto, Canada
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

De beurs wordt bezocht door bezoekers van over heel de wereld waardoor ze een grote internationale uitstraling kent.

FIT zal er voor de 2de maal een groepsstand organiseren samen met Awex. 

Ons aanbod :

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met een prestigieuse uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand.  Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs;
  • er wordt een netwerkdrink georganiseerd samen met Awex;
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte.

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.
 
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.