U bent hier

Beursdeelname ‘SIAL Canada - Montréal’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

UPDATE 9 juli 2020 : tengevolge de verstrengde maatregelen van de Canadese overheid mbt Covid-19, werd beslist de vakbeurs SIAL Canada te verdagen naar 29 september tem 1 oktober 2020. De beurs gaat vanwege de geldende reisbeperkingen door in hybride vorm. FIT heeft in overleg met de deelnemers echter besloten om de Vlaamse deelname te annuleren. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Sial Canada is een "must event" in gans zijn vorm door de brede waaier van voedingsproducten, dranken, grondstoffen, kant-en-klare maaltijden, bewerkte voedingsproducten (vers en ingeblikt), fruit, groenten enz. die er worden tentoongesteld.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Canada
Wanneer
Van dinsdag 29 september 2020 tot donderdag 1 oktober 2020
Waar
Montréal, Canada
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

De beurs wordt bezocht door bezoekers van over heel de wereld waardoor ze een grote internationale uitstraling kent.

FIT zal er voor de 2de maal een groepsstand organiseren samen met Awex. 

Men schat dat het aantal bezoekers tussen de 20.000 en 50.000 zal zijn.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met een prestigieuse uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand.  Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
  • er wordt een netwerkdrink georganiseerd samen met Awex
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van SIAL CANADA alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Annemieke De Tollenaere:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33