U bent hier

Beursdeelname ‘RSA (Cyber Security) - San Francisco’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Update 12/11/2020 : RSA, dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor cyber security, zal in 2021 volledig digitaal worden georganiseerd. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Wat
Beursdeelname
Doelsector
Financiële diensten, ict en veiligheid
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 17 mei 2021 tot donderdag 20 mei 2021
Waar
Online, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Van 17-20/05/2021 zal Flanders Investment & Trade een groepsdeelname organiseren op RSA San Francisco, Virtual Exerience, het virtuele event van dé beurs voor cyber security. Thema van de beurs is Resilience, waarbij men op zoek gaat naar mogelijkheden om diefstal van data door allerhande hackers op een persistente manier te bestrijden.

In onze deelname aan RSA Virtual Experience is er slechts plaats voor 4 co-exposanten.
Snel reageren is dus de boodschap !

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van de beurs alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Sohier Wim:
E: wim.sohier@fitagency.com
T: +1 650 288 69 69