U bent hier

Beursdeelname ‘RSA (Cyber Security) - San Francisco’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Update 12/11/2020 : RSA, dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor cyber security, zal in 2021 volledig digitaal worden georganiseerd. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Wat
Beursdeelname, Groepsstand, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
Financiële diensten, ict en veiligheid
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 17 mei 2021 tot donderdag 20 mei 2021
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Alle geïnteresseerden.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Van 17-20/05/2021 zal Flanders Investment & Trade een groepsstand organiseren op RSA in San Francisco, dé beurs voor cyber security. Thema van de beurs is Resilience, waarbij men op zoek gaat naar mogelijkheden om diefstal van data door allerhande hackers op een persistente manier te bestrijden.

Deelname aan onze groepsstand kan via het huren van een klassieke stand of via de formule van een product sample booth. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze stand te gebruiken als uitvalsbasis voor het leggen van uw contacten en deelname aan de congressen (info onder voorbehoud).

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van de beurs alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.