U bent hier

Trefdag ‘Projectontwikkeling Hellinikon in Griekenland’

Het Hellinikon Project is het meest ambitieuze ontwikkelingsproject dat ooit in Griekenland is ondernomen. De aanleg van het Metropolitan Park van 2 miljoen m² moet Athene op de wereldkaart plaatsen als innovatieve en duurzame stad. Interesse om een steentje bij te dragen aan dit project? Dan noteert u deze actie maar best nu al in uw agenda. 

Wat
Trefdag
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen, consultancy en diensten, ict en milieu
Doelmarkt
Griekenland
Wanneer
Van woensdag 1 december 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Waar
Athens, Griekenland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

De ontwikkeling van het Hellinikon Project moet een mijlpaal worden voor Athene. De site en het omringende kustzone van de oude internationale luchthaven krijgen de komende 15 jaar een grondige make-over met dit project ter waarde van minimum 8 miljard euro. Het moet een zone worden waar het commerciële, residentiële en recreationele naast elkaar bestaan en elkaar versterken.

Er is inmiddels stevige vooruitgang geboekt bij het uit de weg ruimen van obstakels allerhande en men hoopt in 2021 te kunnen starten met de uitvoering van de werken.

Om het project tot een goed einde te brengen zijn tal van producten, technologieën en diensten nodig. Hiervoor kijkt men ook naar buitenlandse bedrijven wat kansen schept voor onze ondernemers.  

Deze trefdag brengt door de Griekse project managers geselecteerde Vlaamse bedrijven uit de bouwsector, milieu en cleantech, ICT, smart cities, … met hen samen voor b2b-afspraken en een bezoek aan de Hellinikon site.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.