U bent hier

Seminarie / Infosessie ‘Presentation of the multilateral development banks’

U neemt wel eens deel aan een openbare aanbesteding, of heeft interesse om dat te doen. U heeft ook interesse om dat te doen voor de overheden van ontwikkelingslanden, zeker als het gaat om projecten die worden gefinancierd door de Wereldbank of regionale ontwikkelingsbanken zoals de Aziatische, Afrikaanse of Inter-Amerikaanse ontwikkelingsbank, of de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD). U weet immers dat deze instellingen die overheden begeleiden en monitoren, en dat de betaling verzekerd is bij het afsluiten van een contract.

FIT organiseert op 7 februari 2023 om 9.00 am een gratis seminarie in het Egmontpaleis in Brussel, samen met Awex, hub.brussel en het Agentschap Buitenlandse Handel, en met ondersteuning van de FOD Financiën en FOD Ontwikkelingssamenwerking.

Indien u verhinderd bent, dient u ten minste 72 uur voor het seminarie te verwittigen. Opgelet: als u niet opdaagt zonder te verwittigen zal u 25 euro worden aangerekend voor een "no show". We sturen tijdig een herinnering begin februari.

 
 

Wat
Seminarie / Infosessie
Doelsector
Overheid
Wanneer
Dinsdag 7 februari 2023
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Gewoon registreren, en je kan kennis maken met onze Belgische vertegenwoordigers op de hoofdzetels deze internationale instellingen, en een praktijkgetuigenis horen van bedrijven met ervaring, die je wegwijs kunnen maken in de benadering van deze toch wel moeilijke markt. En, oh ja, netwerken is de boodschap!

Hierbij vind je een voorlopig programma. Na de presentaties volgt een netwerklunch en kan je kennismaken met onze vertegenwoordigers en met de specialisten bij FIT.

 
 

Bijkomende informatie

Agenda seminar (PDF – 122 kB)

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Malin Johan:
E: johan.malin@fitagency.be
T: +32 2 504 87 58

Schrijf u ook in voor

Hier schrijft u zich in voor dag 2 van de interactieve workshops bij FIT over zakendoen met de Wereldbank e.a. (max. 20 personen). U stelt zich in de plaatsvan een evaluatiecommissie en beoordeelt een aantal offertes naar inhoud en vorm. Op die wijze leert u de do's en don'ts bij het inschrijven op een aanbesteding die wordt gefinancierd door een internationale organisatie. Indien u eerder een introductie wenst te krijgen over de zakelijke mogelijkheden die worden geboden door de projecten die worden gefinancierd door de Wereldbank en gelijkaardige organisaties, is de opleiding van dag 1 daarvoor geschikt. U neemt naar gelang de behoeft aan één workshop deel, of aan beide (telkens 200 euro per persoon per dag).
Doelsector
Overheid
Wanneer
Donderdag 9 februari 2023
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Hier schrijft u zich in voor dag 1 van de interactieve workshops bij FIT (max. 20 personen) over zakendoen met de Wereldbank e.a.. Het gaat er om te bepalen of u de publieke projecten gefinancierd door de multilaterale ontwikkelingsbanken zoals de Wereldbank in uw bedrijfsstrategie wil opnemen, en hoe u daarbij het best te werk gaat. Indien u ook een opleiding wenst m.b.t. het schrijven van offertes als antwoord op internationale aanbestedingen, is de opleiding van dag 2 daarvoor geschikt. U neemt naar gelang de behoeft aan één workshop deel, of aan beide (telkens 200 euro per persoon per dag).
Doelsector
Overheid
Wanneer
Woensdag 8 februari 2023
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade