U bent hier

Beursdeelname ‘Pollutec - Lyon’

Update 16/9/2020 : omwille van Covid-19 hebben de organisatoren van Pollutec beslist om de editie 2020 te annuleren en te verdagen naar volgend jaar.  De volgende fysieke editie zal doorgaan 5-8 oktober 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Pollutec in Lyon is de milieutechnologische beurs voor de milieuprofessional met focus op afval.  De beurs biedt gedurende 4 dagen een overzicht op uitrusting, technologie en diensten op het vlak van milieubehandeling.  Concreet draait alles om het in stand houden van het milieu en duurzame ontwikkeling. 

Stel uw producten en diensten voor op deze beurs dankzij de stand van Flanders Investment & Trade.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van dinsdag 12 oktober 2021 tot vrijdag 15 oktober 2021
Waar
Lyon, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

WAAROM DEELNEMEN ?

2500 exposanten uit 33 landen en 60.000 bezoekers uit 128 landen komen naar deze beurs.
Naast de beurs vinden er heel wat conferenties plaats en worden heel wat nieuwe innovaties voorgesteld.

ONS AANBOD :

  • u kan aan een gunstig tarief prospecteren en zakencontacten ontmoeten;
  • u ontvangt uw prospects op een mooie stand met Belgische uitstraling en gunstige ligging;
  • FIT staat in voor de totale organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten;
  • onze technologisch attaché ter plaatse geeft u advies op maat.

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.
 
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06