U bent hier

Beursdeelname ‘Pollutec - Lyon’

Update 16 september 2020 : omwille van Covid-19 hebben de organisatoren van Pollutec beslist om de editie 2020 te annuleren en te verdagen naar volgend jaar. Wel wordt nog een (kleiner) digitaal event voorzien. De volgende fysieke editie zal doorgaan 5-8 oktober 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Pollutec in Lyon is de milieutechnologische beurs voor de milieuprofessional  met focus op afval.   De beurs biedt gedurende 4 dagen een overzicht op uitrusting, technologie en diensten op het vlak van milieubehandeling.  Concreet draait alles om het in stand houden van het milieu en duurzame ontwikkeling. 

Stel uw producten en diensten voor op deze beurs dankzij de stand van Flanders Investment & Trade.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van dinsdag 5 oktober 2021 tot vrijdag 8 oktober 2021
Waar
Lyon, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Corona Exit-plan

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan”  (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona -tijdperk.  Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs, die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.  

WAAROM DEELNEMEN ?

2500 exposanten uit 33 landen en 60.000 bezoekers uit 128 landen komen naar deze beurs.
Naast de beurs vinden er heel wat conferenties plaats en worden heel wat nieuwe innovaties voorgesteld.

ONS AANBOD :

  • u kan aan een gunstig tarief prospecteren en zakencontacten ontmoeten;
  • u ontvangt uw prospects op een mooie stand met Belgische uitstraling en gunstige ligging;
  • FIT staat in voor de totale organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten;
  • onze technologisch attaché ter plaatse geeft u advies op maat.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06