U bent hier

Beursdeelname ‘PLMA - Amsterdam’

UPDATE : Vanwege nieuwe Covidmaatregelen in Nederland wordt de eerder reeds uitgestelde editie van PLMA Amsterdam geannuleerd. De volgende editie gaat door in mei 2022. Voor meer info ivm de Vlaamse deelname (en eventuele overdracht van contracten) kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

PLMA (Private Label Manufacturers Association) is de grootste internationale private label beurs waar producenten en kleinhandelaars elkaar ontmoeten. De interesse voor de beurs blijft sterk groeien zowel voor de exposanten als voor de bezoekers.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van dinsdag 31 mei 2022 tot woensdag 1 juni 2022
Waar
Amsterdam, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade


Waarom deelnemen?

Flanders Investment & Trade neemt voor de twaalfde maal deel aan deze beurs met een groepsstand in de hal 'Europa' (voedingshal).

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand in de Europahal en geniet van de volgende voordelen:
• ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging
• FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten
• u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
• u kan gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte en keuken

Opgelet !!

Deze actie komt op dinsdag 4 mei vanaf 10 uur online.  Dan kan u zich aanmelden !!  

Belangrijk om te weten !!

  • U kan enkel inschrijven voor één unit van 9 m². Dus bij aantal m² enkel 1 invullen.

  • Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Door de grote populariteit van PLMA kan dit heel snel volzitten. 

    PLMA laat ook weten dat omwille van COVID19 de hallen zullen heringericht worden waardoor FIT minder units ter beschikking zal kunnen aanbieden.  Concreet geldt dus het principe ‘first come, first served’. 

  • U betaalt naast het inschrijvingsgeld van FIT ook nog 1500 € lidgeld aan PLMA. U ontvangt hiervoor een factuur van PLMA.

Corona info

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06