U bent hier

Trefdag ‘Ontmoeting met aankopers CAF, Iberdrola en Indra’

Wordt u een partner van Spaanse topspelers CAF, Iberdrola of Indra?

Wat
Trefdag
Doelsector
Automotive, chemie en kunststoffen, consultancy en diensten, energie, ict, media en communicatie, metaal, meubel, milieu en veiligheid
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Woensdag 14 november 2018
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Hoe verloopt deze actie?

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een aantal fiches om uw bedrijf en product of dienst voor te stellen. Deze moet u in het Engels invullen. FIT bezorgt uw dossier daarna aan CAF, Iberdrola en Indra.

Op basis van dit dossier selecteren CAF, Iberdrola en Indra de fabrikanten en dienstverleners waarmee ze een gesprek willen. Uw inschrijving is dus geen garantie op deelname aan de actie.

U betaalt enkel wanneer u door CAF, Iberdrola en Indra geselecteerd wordt.

Welke producten komen in aanmerking?

CAF zoekt interieuronderdelen van glasvezelversterkte kunststof (FRP) en plaatdelen voor spoorwegwagons, zoals binnenbekleding (kozijnen, deurstijlen, zijpanelen, plafonds), bagagerekken, tafels en andere binnenbekledingselementen, leuningen, luchtkanalen en vloeroplossingen. Het bedrijf zoekt eveneens verlichtingssystemen, bekabeling voor spoorwegtoepassingen aan boord, passagiersstoelen, ramen en beglazing, gietdelen voor draaistellen, veringssystemen (metalen-rubberonderdelen en veringen), batterijen en accubakken, remsystemen, passagiersdeuren, HVAC-systemen, passagiersinformatiesystemen (PIS) en CCTV-systemen alsook elk ander materiaal of systeem dat gebruikt kan worden in rollend materieel.

Iberdrola is op zoek naar systemen voor energie-opslag, reactieve compensatieapparatuur, omvormers voor zonne-energie, zonnevolgers en vaste structuren, zonne-energie EPC-contractors met ervaring in Australië en Zuid-Afrika, onderhouds- en asset managementdiensten voor zonnecentrales.

Indra is op zoek naar cybersecuritytoepassingen voor veiligheidsdoeleinden, technologie voor verkeersmanagementtoepassingen en inkomstensystemen, technologie voor smart city-toepassingen, technologie rond digitale identiteit en technologie voor de nieuwe collaboratieve economie (IoT, digitale platformen en BlockChain)

Over CAF, Iberdrola en Indra:

CAF is een toonaangevende Spaanse producent van een uitgebreid gamma producten voor alle soorten rollend materieel en spoorcomponenten. Het bedrijf produceert o.m. hogesnelheidstreinen, regionale en pendeltreinen (diesel en elektrisch), metrostellen, trams en sneltrams, locomotieven, assen en componenten. Het is de 5e grootste speler ter wereld en boekte vorig jaar een omzet van € 1,3 miljard.

Iberdrola is een Spaanse topspeler in de elektriciteitssector. Het bedrijf is uitbater of mede-uitbater van verschillende kern- en waterkrachtcentrales, thermische centrales en windmolenparken. Het bedrijf is ook netbeheerder en is o.m. actief in Spanje, het VK, de VS, Mexico en Brazilië. Het bedrijf telt meer dan 30.000 medewerkers en realiseerde in 2017 een omzet van € 34 miljard.

Indra is een technologie- en consultancybedrijf dat tot de absolute top behoort in Spanje en Latijns-Amerika. Het bedrijf is actief in uitlopende domeinen als transport en mobiliteit, energie, telecom en media, veiligheid, financiële diensten en gezondheidszorg en dit op meer dan 140 markten. In 2016 genereerde Indra € 2,7 miljard omzet.

Programma trefdag 14 november 2018

  • 9:15 Onthaal van de deelnemers
  • 9:45 Verwelkoming door Tom Vermeulen, Vlaamse Economische Vertegenwoordiger in Madrid
  • 9:50 Voorstelling CAF
  • 10:10 Voorstelling Iberdrola
  • 10:30 Voorstelling Indra
  • 10:50 Q & A
  • 11:10 Coffee break
  • 11:30 Start van de individuele afspraken *
  • 17:00 Einde van de individuele afspraken *

    * de geselecteerde bedrijven ontvangen op voorhand het uur van afspraak

Inschrijven?

Inschrijven kan tot en met 1 oktober 2018

Deelnameprijs?

€ 100 per bedrijf

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Marnix Bierlin:
E: marnix.bierlin@fitagency.be
T: +32 2 504 87 43