U bent hier

Trefdag ‘Ontmoeting met aankopers Bünting Unternehmen’

Produceert uw bedrijf droge kruidenierswaren, voldoet u aan de voorwaarden en wenst u uw positie op de Duitse markt te versterken? Meld u dan aan en maak kans op een ontmoeting met een aankoper van de Duitse levensmiddelenhandel Bünting.

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 4 november 2019 tot vrijdag 20 december 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Nortmoor, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Wordt uw bedrijf een leverancier van de Duitse levensmiddelenhandel Bünting? 

Bünting is met een omzet van ruim € 1,6 miljard en 14.275 werknemers in 2018 een grote speler in de Duitse levensmiddelenbranche. Via de eigen groothandel en e-commerce zijn ze actief in heel Duitsland. De binnen de groep actief zijnde hyper- en supermarkten Familia, Combi en Jibi zijn eerder regionaal actief en concentreren zich voornamelijk op het noordwesten van Duitsland.

Welke producten komen in aanmerking?

Voor zijn hyper- en supermarkten zoekt Bünting innovatieve B2C-producten in de categorie droge kruidenierswaren (‘Trockensortiment’). Hieronder vallen o.a.: zoetwaren, conserven, kant-en-klaar maaltijden, koffie, thee, babyvoeding, enz. 

Voorwaarden voor deelname, opgelegd door Bünting:

  • Uw bedrijf heeft recente ervaring op de Duitse levensmiddelenmarkt (voorbije 3 jaar).
  • Uw bedrijf is in staat de logistieke afhandeling te organiseren. 
  • Facturatie is mogelijk via een Duitse organisatie (vanuit eigen kantoor, via Duitse distributiepartner of via Markant in Offenburg - www.markant.com/de en www.markant.com/de/finanzen-und-sicherheit)

Produceert uw bedrijf droge kruidenierswaren, voldoet u aan de voorwaarden en wenst u uw positie op de Duitse markt te versterken? Meld u dan nu aan!  

Hoe verloopt deze actie?

Nadat u ingeschreven bent, stellen we u enkele vragen over uw bedrijf en product. Die moet u in het Duits beantwoorden. Ons kantoor in Keulen bezorgt uw dossier vervolgens aan Bünting. 

Op basis van dit dossier selecteert Bünting onder de aangemelde bedrijven. Uw inschrijving is dus geen garantie op deelname aan de actie. FIT Keulen informeert de geselecteerde bedrijven en legt uw afspraak vast op een door Bünting voorgestelde dag. 

Kostprijs

  • 50 euro per bedrijf
  • U betaalt enkel wanneer u door Bünting geselecteerd wordt. 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Anke Vanderstappen:
E: anke.vanderstappen@fitagency.be
T: +32 2 504 88 24