U bent hier

Trefdag ‘NATO Industry Days’

Heeft u er ooit aan gedacht om te leveren aan de NAVO? Neem op 25 april e.k. deel aan de ontdekkings- en contactdag voor ICT- en technologiebedrijven die nog niet actief met de NAVO samenwerken.

In samenwerking met de FOD Economie, HUB Brussels en AWEX, organiseert Flanders Investment & Trade een dag vol opportuniteiten en contacten met één van de belangrijkste strategische afdelingen binnen de NAVO: het "NATO Communications and Information Agency" (NCIA).

Het evenement, gericht op bedrijven die nog niet actief met de NAVO samenwerken, biedt de mogelijkheid om zakelijke opportuniteiten bij NCIA te ontdekken, de aankoopdiensten te spreken en te weten te komen hoe men in de praktijk op de lijst van leveranciers terecht kan komen. 

Wat
Trefdag
Doelsector
Electronica, energie, ict, lucht- en ruimtevaart, overheid en veiligheid
Wanneer
Donderdag 25 april 2024
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Het NCIA heeft zijn hoofdkwartier in Brussel en vestigingen op meer dan 20 locaties verspreid over het hele grondgebied van het Bondgenootschap. Het biedt de hele NAVO ICT-diensten en staat in voor de aankoop en de ondersteuning van o.a. commando- en controlesystemen, cyberdefensie, gezamenlijke inlichtingen-, monitoring- en verkenningstools. Het is ook verantwoordelijk voor de communicatie op strategisch en tactisch niveau. Die diensten zijn in de eerste plaats bedoeld voor de militaire autoriteiten van de NAVO, maar ook bondgenoten en partners kunnen er gebruik van maken.

Belangrijkste sectoren:

  • Commando- en controlediensten,
  • Luchtcommando- en controlediensten,
  • Satellietcommunicatie,
  • Cyberdefensie,
  • IT-ondersteuning en bedrijfsapplicatiediensten,
  • Advies- en ondersteunings-/supportcontracten voor freelancers.