U bent hier

Beursdeelname ‘Medica - Düsseldorf’

Medica in Düsseldorf is het wereldforum voor alles wat te maken heeft met geneeskunde en gezondheidszorg. Flanders Investment & Trade organiseert er jaarlijks in 3 hallen een groepsstand voor Vlaamse bedrijven (met focus op labo-uitrusting & diagnostica, orthopedie/fysiotherapie en hospitaaluitrusting). De volgende editie gaat, onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19, door van 15 tot 18 november 2021.

Corona Exit-plan

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona-tijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs, die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland. 

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 15 november 2021 tot donderdag 18 november 2021
Waar
Düsseldorf, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Medica is 's werelds grootste internationale vakbeurs en toeleveringsmarkt voor de medische industrie, gaande van apparatuur, diagnostiek en fysiotherapie tot labo-uitrustingen en toebehoren.

FIT is aanwezig in hal 3, 4 en 15 (landenpaviljoen).

Ons aanbod

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. U hoeft zich enkel op uw verkoop en contacten ter plaatse te concentreren;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Medica alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van Medica volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden. 

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden. 

Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn! 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73