U bent hier

Webinar ‘Last call voor de brexit’

De brexit nadert met rasse schreden. De uitkomst van de onderhandelingen tussen de EU en het VK staat nog niet vast, maar vanaf 1 januari 2021 moeten bedrijven sowieso rekening houden met douaneformaliteiten en voedselveiligheidscontroles. 

Op 21 september om 14 uur organiseert FIT samen met de haven van Antwerpen en Zeebrugge en het Departement Buitenlandse Zaken een webinar om de "sense of urgency" voor de bedrijven te benadrukken.

Wat
Seminarie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Maandag 21 september 2020
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Departement Buitenlandse Zaken, Port of Antwerp, Haven van Zeebrugge en Enterprise Europe Network Vlaanderen.

Inhoud en sprekers: 

  • Stand van zaken in de onderhandelingen met het VK, Andreas Witdouck, Departement Buitenlandse Zaken
  • Belangrijkste wijzigingen voor Vlaamse bedrijven, Hans De Backer, FIT
  • De brexit-aanpak van de havens van Antwerpen en Zeebrugge als toegangspoorten van en naar het Verenigd Koninkrijk, Wim Dillen (Port of Antwerp) en Rik Goetinck (Haven van Zeebrugge)
  • Q&A

De sessie vindt plaats op maandag 21 september van 14 uur tot 15 uur. De link naar het evenement ontvangt u op 17 september. 

Heeft u specifieke vragen rond het thema? Stel ze ons gerust op voorhand en maak gebruik van deze optie bij uw inschrijving; dan nemen we uw vragen graag mee in het debat. Indien te bedrijfsspecifiek zullen we ze nadien rechtstreeks met u opvolgen. 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Backer Hans:
E: hans.debacker@fitagency.be
T: +32 2 504 87 10