U bent hier

Beursdeelname ‘JEC World 2021 - Parijs’

Update 25/2/2021 : omwille van de Covid-crisis en in overleg met de exposanten hebben de organisatoren van JEC World in Parijs besloten om de beurseditie 2021 te annuleren. De volgende (fysieke) editie gaat door 8-10 maart 2022.

Wij nodigen u uit voor deelname aan de beurs JEC World te Parijs. Deze beurs is de grootste internationale bijeenkomst van professionals op het gebied van composietmaterialen.
Flanders Investment & Trade is op deze beurs met een groepsstand aanwezig i.s.m. Awex en Agoria.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Chemie en kunststoffen, en machines
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van dinsdag 1 juni 2021 tot donderdag 3 juni 2021
Waar
Paris, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Ons aanbod:

U kan zich inschrijven voor een individuele standmodule aan kostprijs met mogelijkheid tot financiële tussenkomst. FIT zorgt wel voor de volledige logistiek. Deze omvat standhuur, standbouw, nutsvoorzieningen en catering.

Opgelet: Als KMO komt u bij deelname wellicht in aanmerking voor een financiële tussenkomst ! Hiervoor kan u apart een subsidieaanvraag indienen via onze website.


Voordelen van deelname aan onze groepsstand :
•    ontvang uw prospecten op een mooie stand met Belgische uitstraling
•    krijg advies van onze Vlaams Economisch Vertegenwoordiger
•    laat de hele praktische voorbereiding zoals catering, etc. aan ons over.

Corona info
De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van JEC World alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van JEC World volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden. 

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Caudron Sara:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60